Статті

Людині властиво ставити запитання. В чому сенс життя? Коли буде кінець світу? Чи можна довіряти екстрасенсам? Статті на ці та багато інших тем пропонуємо до вашої уваги.
Стаття
Моя хата скраю…
Зробіть хоча би репост! Кожна гривня може допомогти! На лікування потрібно 50 000 $, інакше вона не виживе…
761
Стаття
Інстинкт вірності
Навряд чи знайдеться хоч один вчений, який міг би до кінця пояснити особливу поведінку матері, яке багато хто називає материнським інстинктом. Прагнення, закладені Творцем, з'єднуючись з материнською любов'ю, спонукають жінку всіма силами, відкидаючи себе, забуваючи про свої потреби, піклуватися про малюка. Як ще пояснити те, що ми зустрічаємо, як в світі тварин, так і в світі людей? Материнська турбота - величезна сила. Хоча сьогодні багато сперечаються про те, чи є ця риса вродженоїю або більше залежить від виховання, нас надихають історії про самовіддану любов матерів до своїх дітей.
604
Стаття
Ложка дьогтю
«Люди можуть помилятися. Люди не можуть не помилятися»- так коротко можна підсумувати тисячі томів філософських роздумів, покликаних зрозуміти таємниці людської природи. Ми десятки разів перевіряли цю істину на власному досвіді і вчимося поблажливо ставитись до чужих (а заодно і до своїх) помилок.
528
Стаття
Все ще сидиш в човні?
Люди звикли захоплюватися героями кінострічок і серіалів, бачачи, як ті знаходять вихід із найзаплутаніших ситуацій та неймовірних небезпек. Яка мужність, відвага, сміливість! Але захоплюватися - не означає стати на їх місце і пережити те саме, що переживають вони.
468
Стаття
Чи можна мені побути на самоті?
Погані новини... Щось таке страшне, але в той же час буденне в наші дні. Кого здивуєш поганими новинами? «Цілодобова доставка» поганих новин зробила свою справу. Подумайте: погані новини стали для багатьох темою обговорення номер один.
391
Стаття
Друге пришестя Христа: чи не занадто довго чекати?
Деякі християни відкидають саму ідею буквального Другого пришестя Христа, мотивуючи це тим, що церкви чекали цієї події занадто довго, а вона досі не відбулася. Чи дійсно той факт, що Другий прихід Христа ще не відбувся, можна вважати вагомою причиною відкинути саме вчення про буквальний прихід Спасителя?
2739
Біблія
Чому Бог Старого заповіту такий жорстокий?
Читаючи Біблію, раптом зрозуміла, що Бог Старого заповіту вважав за краще криваву жертву ніж рослинну (жертви Каїна та Авеля), закликав людей до жорстоких розправ над грішниками. Вважав, що іудеї повинні завойовувати чужі землі і жорстоко розправлятися з переможеними. Бог вітає рабство і продаж людей. Де ж людяність? Де повчання мудрості і всепрощення? Адже Бог - Батько всіх!
2420
Стаття
Основні ідеї адвентистського вчення
Вчення адвентистів сьомого дня повністю засноване на Слові Божому - Біблії. Це вчення впливає на всі сфери життя людини, докорінним чином якісно змінюючи його. Крім того, адвентисти впевнені, що Біблія відповідає на найважливіші запитання стосовно сенсу існування людини, відкриває минуле і майбутнє людства, і вказує шлях до порятунку від гріха, хвороб і навіть смерті.
1430
Молитва
Молитва за сина
Молитва – це розмова з Богом, це засіб, який з’єднує Небо із землею. Ним може скористатися кожен. Матері, не покладайте свої надії на молитви інших людей. Хіба може хтось молитися за вашу дитину більш щиро ніж ви?
18576