Віра в Бога

Віра в Бога дає більше, ніж здається на перший погляд. Довіряючи Господу, ми знаходимо не тільки впевненість у завтрашньому дні, чого всі так жадають, але й мир, спокій, почуття захищеності та розуміння. Ми довіряємо Богу, тому що знаємо Його, Він діє в нашому житті, коли ми проявляємо віру.

Чому ми шукаємо надійного друга?

Що ви найбільше цінуєте в стосунках? Напевно, кожна людина в світі шукає надійну опору і притулок, шукає того, хто завжди зрозуміє і прийде на допомогу. Довіра - головна складова будь-яких відносин. Ми щохвилини потребуємо підтримки, тому саме такі відносини приносять справжнє щастя. 

 Однак світ мінливий і ненадійний, він кидає нам виклики щодня, часто вибиваючи з-під ніг ґрунт і позбавляючи друзів і рідних. Єдино вірний і надійний тільки Бог. Тільки Він ніколи не змінить думку про нас, не вважатиме за надто надокучливими та завжди готовий прийти на допомогу, адже Господь хоче врятувати кожного.

Що дає віра?

Віра в Бога дає більше, ніж здається на перший погляд. Довіряючи Господу, ми знаходимо не тільки впевненість у завтрашньому дні, чого всі так жадають, але й мир, спокій, почуття захищеності та розуміння. Ми довіряємо Богу, тому що знаємо Його, Він діє в нашому житті, коли ми виявляємо віру. Але віра - це не стрибок у темряву. Біблійна віра - довіра Богу на підставі доказів, які ми отримуємо в особистих відносинах з Творцем, а також відкритих в Біблії. Бог дарує впевненість необмежену в часі. Що може бути краще, ніж бути впевненими, що врятовані та прийняті Його ніжною любов'ю.

Ніхто і ніщо не подарує людині такого почуття впевненості. Бог - вічно стояча скеля, завжди готова прийняти та врятувати виснажену людину. Він з любов'ю говорить до кожного з нас:

Прийдіть до Мене, усі струджені та обтяжені, і Я вас заспокою!

Від Матвія 11:28

Господь найвірніший друг, на якого завжди можна покластися, тільки довіра Йому ніколи не буде марною.

Особистий досвід

Перший крок віри складно зробити кожному, тому ми зібрали життєві історії людей, які пережили такий досвід, які ще більше надихнуть і підтримають вас у цьому рішенні.

Дізнатися більше

Якщо в даний час у вас немає можливості читати книги, пропонуємо подивитися відео з даної теми

Видиме з невидимого
Чому ми віримо в Бога? | 5 хвилин для вічності
Sola Fide - Тільки Вірою
Бог — основа віри | 5 хвилин для вічності
Вірити в Ісуса та Його Слово | 5 хвилин для вічності
Ми — продовження наших вірувань | 5 хвилин для вічності
Ті, хто очікує
Символи християнської віри
Віра і прийняття
У Вас залишилися запитання? Задайте їх нашим пастору
Поставити запитання
далі
Сім'я
Сім'я - чудовий захист і відрада для людини! Саме тому нам, людям, властиве бажання створити сім'ю: ми хочемо любити та бути коханими, відчувати підтримку і підбадьорювати свого супутника життя.