Спортсменка-адвентистка пройшла відбір на Олімпійські ігри в Токіо 2020 року

Наталі Аранда поїхала до Японії, щоб брати участь в змаганнях зі стрибків у довжину.

Наталі Аранда — молода адвентистка сьомого дня, яка буде представляти свою рідну країну, Панаму, на Олімпійських іграх у змаганнях зі стрибків у довжину.
«Отримання кваліфікації для участі в Олімпійських іграх — велика радість для мене, тому що я багато років працювала над досягненням цієї мети», — сказала спортсменка в інтерв'ю Радіо Nuevo Tiempo Перу.
Отримавши звістку про свою кваліфікацію під час тренування, її хвилювання виразилося в стрибку і крику радості. «Це було захоплююче, і я дуже дякувала Богові, тому що завдяки волі, зусиллям і дисципліні (які Він дав мені) мета була досягнута», — каже Наталі.
Однак досягнення цього рівня означало подолання декількох проблем, таких як обмеження, які вона мала під час тренувань, і кілька змагань, які були скасовані в результаті пандемії COVID-19. Незважаючи на все це, її довіра і віра в Бога росли.
Наталі Аранда — 26-річна спортсменка, яка почала свою спортивну кар'єру в 12 років. За цей час вона брала участь у важливих спортивних заходах в Центральній Америці, країнах Карибського басейну і Південній Америці, вигравши деякі з них.
Сьогодні вона щаслива брати участь в Олімпійських іграх, які проходять з 23 липня по 8 серпня в Японії, і заявляє, що кожним своїм досягненням вона зобов'язана Богу. «Я завжди віддавала кожне зі своїх змагань і тренувань в руки Бога; я довіряла Йому. Я довіряю Йому, тому що я знаю, що з Богом я можу все».
Росмер Санчес
За матеріалами ANN
Джерело: logosinfo.org

далі
У мого рідного гепатит C, що робити