Капеланська академія оголошує набір на онлайн навчання

ГФ «Капеланський патруль», яке здійснює служіння в сфері правоохоронної діяльності для підтримки Управління по дотриманню прав людини Національної поліції України, Служби судової охорони та Департаменту виконання кримінальних покарань Міністерства юстиції України, оголошує набір на третій потік навчання у Капеланській академії за програмою «Капеланське служіння з основами психологічного (кризового) консультування».

Програма створена для цілісної підготовки до капеланського служіння в правоохороних органах, підрозділах ДСНС, місцевих органах влади та серед працівників соціальних та гуманітарних неурядових організацій з урахуванням сучасного українського контексту.
Програма сприяє набуттю професійної компетентності капеланів на основі закріплення основних релігійних принципів служіння та оволодіння методами психологічного супроводу особистості в кризових станах; надає загальні знання та спеціальні навички, необхідні для звершення капеланського служіння в відповідних організаціях та відомствах.
Протягом навчання студенти отримують знання та формують навички у наступних сферах:
1) богословська підготовка
2) психологічний супровід особистості
3) правова підготовка
4) капеланське служіння в відповідній структурі
5) лідерство, комунікація та менеджмент в капеланському служінні.
Цільова аудиторія: служителі та члени церков, зацікавлені в капеланському служінні; капелани, які бажають вдосконалити навички служіння та систематизувати знання.
Вимоги до абітурієнта: належність до помісної церкви (з обов’язковою рекомендацією старшого служителя); знання Біблії та основ християнського вчення; емоційна стійкість і самоконтроль; стресостійкість; вміння працювати в команді; вітається, але не обов'язковий досвід роботи з правоохоронцями чи державними службовцями.
Навчання відбуватиметься протягом чотирьох місяців в онлайн режимі двічі на тиждень.
Умови та програма навчання будуть надіслані абітурієнтам після успішного проходження співбесіди з приймальною комісією.
Деталі та реєстрація на сайті: http://chap-academy.tilda.ws/3stream
Валентин Загреба

далі
У Кривому Розі відбувся фестиваль "Разом за сім’ю"