Школа Біблії стала суттєвою допомогою в євангельському служінні громад

Розповідає керівник Школи Біблії Сергій Вершило

З початком пандемії, а потім повномасштабного російського вторгнення в Україну, онлайн-курси Школи Біблії, що допомагають досліджувати біблійні істини, стали важливим інструментом для здійснення місії церкви. У 2023 році відбувся конгрес Школи Біблії, який зібрав двісті учасників для навчання, обміну досвідом та підтримки цього служіння.
Щоб допомогти інтегрувати Школу Біблії в євангельське служіння громад, протягом 2023 року було організоване навчання в різних регіонах, зокрема для громад Одеської, Миколаївської, Тернопільської, Івано-Франківської, Закарпатської, Львівської областей, та відбулися зустрічі в громадах Чорноморська, Ізмаїла, Немирова, Жмеринки, та у двох громадах Вінниці. Також відбулося навчання для членів церкви з України, які наразі перебувають в Європі та Сполучених Штатах. Оскільки через війну в Україні багато родин виїхали за кордон, інструменти Школи Біблії будуть у нагоді для служіння українській діаспорі в різних країнах.
Для керівників дитячого та молитовного служіння громад у 2023 році були проведені зустрічі для навчання з використання матеріалів Школи Біблії у діяльності цих відділів.
За рік до служіння Школи Біблії долучилися 528 нових вчителів, та записалися на проходження курсів 2234 учня, які пройшли більше 20 тисяч уроків. Завдяки служінню біблійних вчителів до церкви приєдналося 56 осіб, деякі з них вже також стали вчителями Школи Біблії, щоб допомагати іншим досліджувати Святе Письмо, як свого часу допомогли їм.
Метою діяльності школи Біблії в 2024 році є залучення всіх громад в Україні до цього служіння – підготовка вчителів, розробка та впровадження нових біблійних курсів для використання на платформі Школа Біблії.
Нагадаємо, Школа Біблії – це навчальна платформа, долучитися до якої можна у будь-який час. На сайті bibleawr.com представлено понад тридцяти курсів різної тематики: вивчення Біблії для початківців та тих, хто прагне більш глибоких досліджень; курси про сімейні стосунки; здоров'я; теми для молоді та дітей.

Розмовляв Валентин Загреба

#опитування2023

далі
ADRA Ukraine: історії допомоги