Капеланська академія оголошує набір на четвертий потік навчання

Громадське формування "Капеланський патруль" оголошує набір на четвертий потік навчання за програмою «Капеланське служіння з основами психологічного (кризового) консультування».

ГФ «Капеланський патруль» співпрацює з Управлінням по дотриманню прав людини Національної поліції України, Службою судової охорони та Департаментом з питань виконання кримінальних покарань Міністерства юстиції України.
Навчальна програма створена для підготовки до капеланського служіння в правоохоронних органах, підрозділах ДСНС, місцевих органах влади, серед працівників соціальних та гуманітарних неурядових організацій з урахуванням сучасного українського контексту.
Капелани та офіцери поліції з України, США та Канади викладають та допомогають у формуванні навичок у таких напрямках, як богословська та правова підготовка, психологічний супровід особистості, лідерство, комунікація та менеджмент в капеланському служінні.
Програма складається з п'яти
модулів навчання – 68 академічних годин та 20 годин практики, що відбувається під керівництвом кращих фахівців.
Цільова аудиторія Капеланської академії – служителі та члени церков, зацікавлені в служінні; капелани, які бажають вдосконалити навички та систематизувати знання.
Вимоги до абітурієнта: належність до помісної церкви (з обов’язковою рекомендацією старшого служителя); знання Біблії та основ християнського вчення; емоційна стійкість і стресостійкість; вміння працювати в команді; вітається, але не обов'язковий досвід роботи з правоохоронцями чи державними службовцями.
Навчання відбуватиметься протягом двох місяців в онлайн режимі двічі на тиждень.
Умови та програма навчання будуть надіслані абітурієнтам після успішного проходження співбесіди з приймальною комісією.
Набір триває до 20 вересня.
Початок навчання 27 вересня 2022 р.
Деталі та реєстрація:
http://chap-academy.tilda.ws/4stream
Валентин Загреба

далее
Метафізика чудес