Біблії для сліпих у Східній Нігерії

Несучи надію сліпим і наближаючи швидкий прихід Ісуса, адвентистське служіння можливостей уніону Східної Нігерії (ENUC, Adventist Possibilities Ministries of Eastern Nigerian Union Conference) представило комплекти Біблій, написаних шрифтом Брайля, щоб посилити місію церкви Адвентистів сьомого дня для слабозорих.

Презентації були зроблені в рамках річної наради уніону.
Соломон Нваеджіке, директор адвентистського служіння можливостей у Східній Нігерії, сказав, що Біблія, надрукована шрифтом Брайля, була інструментом, який дозволяє слабозорим відчути причетність і участь у нашому поклонінні та місії. Це також посилить вплив Церкви в її місії по цілому світі, включаючи тих, у кого проблеми із зором.
Джеральдін Енверемаду, 16-річна дівчина з Північної конференції Аба, отримала один з чотирьох комплектів Біблії, надрукованих шрифтом Брайля. Висловлюючи своє захоплення подарунком, Джеральдін продемонструвала використання Біблії, надрукованої шрифтом Брайля, прочитавши із книги Суддів 2:1-3.
Джеральдін осліпла з однорічного віку через невдало проведену операцію на очах.
Семюел Огом з конференції Імо також отримав Біблію, надруковану шрифтом Брайля. Огом, попри сліпоту, був старанним біблійним працівником, ділячись Євангелієм навіть зі зрячими людьми.
Виступаючи з презентацією, президент уніону Бессі Удо підкреслив важливість служіння людям з обмеженими фізичними можливостями.
«Ми вирішили піти та навчити всі народи. Ми досягаємо глухих через мову жестів. А зараз також ще й орієнтуємося на сліпих, використовуючи шрифт Брайля та інші інструменти», — сказав він.
Віцепрезидент Університету Бебкок, професор Адемола Тайо, від імені всіх одержувачів подякувала уніону за такий особливий подарунок, зроблений ним.
«Хочу подякувати Союзу за такий потужний інструмент. Коли Бог сказав, що ми повинні йти у світ, Він не просив нас йти тільки до тих, хто може бачити. Він попросив нас також піти до сліпих. Це потужний інструмент, який допомагає нам звернутися до людей, які дійсно потребують цього матеріалу. Як організація, ми будемо використовувати ці Біблії на славу Божу».
Нваеджіке додав, що метою служіння є створення адвентистської академії комплексної спеціальної освіти, щоб сліпі, глухі та люди з обмеженими фізичними можливостями могли здобувати освіту, як інтелектуальну, так і духовну.
«Ми хочемо, щоб такі люди, як Джеральдін, мали майданчик для навчання, де вони також могли б дізнатися про Ісуса», — сказав він.
За матеріалами Міжнародні новини АСД на Facebook інформація з офіційного джерела була представлена Романом Гейкером

далі
Адвентистська сім'я відкрила веганський ресторан з ефіопською кухнею у Санта-Моніці