Тренінг з надання духовно-психологічної підтримки пройде у Київській області

Тренінг “Відновитись заради життя” відбудеться 15-19 квітня у м. Вишневе Київської області.

Україна переживає важкі часи, сповнені загроз, втрат і випробувань. Мільйони людей стали жертвами війни та потребують допомоги, тож дедалі важливим постає питання духовно-психологічної підтримки тих, хто має в цьому нагальну потребу.
Щоб допомогти церквам і служителям опанувати шляхи допомоги постраждалим внаслідок війни та інших надзвичайних ситуацій, Християнська служба порятунку започаткувала навчальний проєкт “Відновитись заради життя”.
Базове навчання триватиме п'ять днів, присутність у всі дні обов'язкова.
Будуть розглянуті наступні питання:
• А де ж був Бог, коли прийшла біда?
• Як жити далі, коли душа травмована?
• Горювання над своєю втратою – де знайти сили?
• Гіркий корінь непрощення – як бути, коли важко пробачити?
• Шлях до Христа – як його віднайти за трагічних обставин?
Також говоритимо про моральні травми, стресостійкість, протидію вигоранню, запобігання самогубствам.
Проходження цього курсу – це початковий та необхідний базовий крок на шляху розвитку відповідного служіння у церковному середовищі чи територіальній громаді.
Для реєстрації необхідно заповнити анкету за посиланням. Кількість місць у навчальній групі обмежена, тож не зволікайте.
Реєстраційний внесок для членів Християнської служби порятунку (з посвідченням) складає 500 грн, для усіх інших - 1000 грн. Внесок не повертається.

Курс проводять:

Наталія Бортнік – практична психологиня, служителька Корпусу військових капеланів Християнської служби порятунку, капеланка для військовослужбовців та поліції, спеціалістка з військової психології та основ травматерапії, авторка та ведуча багатьох навчальних тренінгів.
Олександр Бортнік – військовий запасу, служитель Корпусу військових капеланів Християнської служби порятунку, капелан для військовослужбовців та поліції, ведучий багатьох навчальних тренінгів.
За довідками і з пропозиціями щодо місця проведення регіональних тренінгів звертайтеся до Лесі Вдовик +380980318198 (телеграм, вайбер).

далі
Медична клініка на колесах допомагає українцям