Призові місця у всеукраїнському конкурсі отримали дизайнери Українського гуманітарного інституту

Студенти кафедрі дизайну взяли участь у всеукраїнському конкурсі кваліфікаційних робіт. Сам конкурс відбувся на базі Херсонського національного технічного університету, який наразі знаходиться у місті Хмельницькому.

Організатором конкурсу виступав Інститут модернізації змісту освіти Міністерства освіти та науки України.
Організатори конкурсу поставили за мету створити для талановитої молоді такі умови, які б сприяли їхньому залученню та заохоченню займатися науково-дослідною роботою, творчо підходити до своєї діяльності, розвивати професійні навички, обмінюватися досвідом та кращими практиками кваліфікаційно виконаних робіт, свого наукового та прикладного контенту тощо, — й все це задля підвищення якості підготовки студентів, які обрали для себе дизайнерську спеціальність.
Конкурс проводили у два етапи. На першому етапі провели рецензування робіт, а на другому у рамках науково-практичної конференції обговорювали та підбивали підсумки.
У конкурсі взяли участь троє студентів, двоє із яких отримали призові місця. Так, Надія Ружицька посіла друге місце та отримала диплом другого ступеня. Її науковим керівником був доцент кафедри дизайну Юрій Варченко. Студент Микола Баранов посів третє місце. Науковим керівником Миколи виступив професор кафедри дизайну Володимир Дударець.
За інформацією сайту Українського гуманітарного інституту

далі
У Києві відбувся молитовний форум