Хрещення в Україні під час війни: Чорноморськ, Полтава, Волочиськ, Чернівці, Закарпаття, Рівненщина

В адвентистській громаді міста Чорноморськ Одеської області 6 грудня відбулося хрещення. Заповіт з Богом уклали дві людини з місцевої громади та одна людина з четвертої Одеської громади.

У місті Берегове, що на Закарпатті, 3 січня хрещення прийняла жінка, яка 50 років тому купила будинок, де проживали адвентисти. Вона відчувала, що це особливе місце, наповнене молитвами віруючих людей. І саме щирі пошуки Бога і Його істини привели її до прийняття рішення присвятити своє життя Господу.
А 13 січня хрещення прийняли дві дівчини з громади Волочиськ Хмельницької області. Саме хрещення відбулося у громаді Тернопіль.
На Полтавщині проходили євангельські зустрічі, по завершенню яких 20 січня в Полтаві відбулось хрещення. До церкви Божої приєдналось шестеро людей, які приїхали з Полтави, Кременчука та Диканьки. Обряд хрещення звершували пастори Полтави та Диканьки, а також пресвітер Нетьомін Володимир Ілліч, який хрестив свого рідного брата.
“Мир серед війни” — назва програми, яка проходила у громаді Чернівці-Південна з 19 по 26 січня. Відвідувачів, а це в основному переселенці, було 70-80 чоловік щодня. У суботу 27 січня відбулося урочисте служіння водного хрещення, де завіт з Богом уклали двоє рідних людей, Світлана та її дочка Вікторія. Вони вже раніше приходили на богослужіння, вивчали біблійні істини, а саме після програми вирішили хреститися.
У селищі Демидівка Рівненської області з 3 по 11 лютого проходила євангельська програма “Молитва за Україну”, яку проводили проповідник Володимир Власюк і керівник відділу здоров'я адвентистської церкви в Україні Сергій Луцький. 10 лютого відбулося хрещення, де Анатолій Тимощук, чоловік, який пройшов нелегкий життєвий шлях, уклав завіт з Богом.

Підготувала Наталія Лучак

далі
Оздоровчий центр у Вінницькій області “Наш дім” отримав новий статус