Капеланська академія оголошує набір на шостий потік навчання

Громадське формування "Капеланський патруль" оголошує набір на навчання за програмою «Капеланське служіння з основами психологічного (кризового) консультування»

ГФ «Капеланський патруль» здійснює капеланське служіння для підтримки Управління по дотриманню прав людини Національної поліції України, Служби судової охорони, Департаменту з питань виконання кримінальних покарань, Державної служби України з надзвичайних ситуацій.
Навчання складається з 72 академічних годин та п'яти модулів: богословська та правова підготовка, психологічний супровід особистості, лідерство, комунікація та менеджмент в капеланському служінні. Передбачено 20 годин практичних занять.
Викладачами програми є досвідчені капелани та офіцери поліції України, США та Канади.
До навчання запрошуються служителі та відповідальні члени церков, а також капелани, які бажають вдосконалити навички і систематизувати знання.
Вимоги до абітурієнта: належність до помісної церкви (з обов’язковою рекомендацією старшого служителя); знання Біблії та основ християнського вчення; емоційна стійкість і стресостійкість; вміння працювати в команді; вітається, але не обов'язковий досвід роботи з правоохоронцями чи державними службовцями.
Умови та програма навчання будуть надіслані абітурієнтам після успішного проходження співбесіди з приймальною комісією.
Набір триває до 20 лютого 2024 р.
Деталі та реєстрація за посиланням: https://chap-academy.tilda.ws/

Валентин Загреба

Фото: ГФ “Капеланський патруль”

далі
Видавництво “Джерело життя” шукає україномовних авторів