ADRA Україна охопила допомогою шість мільйонів людей

З квітня 2022 року благодійний фонд ADRA Україна співпрацює зі Всесвітньою продовольчою програмою ООН для надання екстреної продовольчої допомоги населенню, яке постраждало внаслідок конфлікту в Україні. За понад дев’ять місяців, до кінця 2022 року, команда проекту охопила майже шість з половиною мільйонів бенефіціарів із 13 регіонів України та розподілила 36 з половиною тисяч тонн продовольчої допомоги.

Під час різдвяних та новорічних свят ADRA Україна передала 4710 подарунків дітям із найбільш постраждалих регіонів України. Пакунки з іграшками та одягом отримали діти Херсонської, Харківської, Донецької та Запорізької областей.
За останні дев'ять місяців ADRA Україна розподілила:
15,6 млн. буханок свіжого хліба у 7 областях, а саме в Сумській, Полтавській, Одеській, Запорізькій, Чернігівській, Донецькій та Харківській.
Майже 161 тисячу продуктових наборів вагою 3–8 кг у 7 областях, а саме в Сумській, Запорізькій, Чернігівській, Миколаївській, Київській, Харківській та Херсонській.
1,8 млн доповнених комплектів загального призначення вагою 17–22 кг у 13 областях України: Сумській, Полтавській, Запорізькій, Миколаївській, Чернігівській, Київській, Дніпропетровській, Донецькій, Харківській, Луганській, Херсонській та Черкаській.
Майже 180 тисяч упаковок дитячого харчування вагою 2 кг для дітей віком від 6 до 23 місяців у Сумській, Запорізькій, Миколаївській, Чернігівській, Київській, Дніпропетровській, Донецькій, Харківській та Луганській областях.
201 тисячу харчових сертифікатів на 80 євро на понад 2,6 млн євро для 55 969 пільговиків Чернігівської та Сумської областей.
Джерело: https://adra.eu/reaching-more-than-6-million-people-in-need/

далі
20 лютого розпочинається онлайн проєкт із дослідження книги Псалмів