Новини

Новини Церкви адвентистів сьомого дня
Огляд ЗМІ
Без стереотипів. Як релігійні спільноти України протидіють домашньому насильству
У спецпроекті, присвяченому протидії домашньому насильству, духовні лідери різних конфесій розповідають, як їхні релігійні спільноти борються із цим явищем, та розвінчують поширені стереотипи щодо організації сімейних відносин, ставлення до жінки та її ролі в іудаїзмі, ісламі та протестантизмі
55
Огляд ЗМІ
Проект Hope For Ukraine: евакуація з "гарячих точок"
З'явилася спеціальна платформа, де ті, кому потрібна евакуація, можуть попросити про допомогу.
28
Огляд ЗМІ
Легені колишніх курців здатні самостійно відновлюватися
У людей, які кинули палити, легені можуть самостійно відновлювати ушкоджені тривалим споживанням тютюну ділянки. Про це свідчать результати досліджень британських учених, повідомляє BBC.
129
Огляд ЗМІ
Роз’яснення щодо використання релігійними організаціями української мови як державної
Юрист Асоціації християн юристів «ХУШАЙ» Валентина Присяжнюк на прохання ІРС пояснює, в яких випадках релігійні організації повинні застосовувати Закон України «Про забезпечення функціонування української мови як державної».
186
Огляд ЗМІ
Як швидкість вашої ходи пов’язана зі старінням?
Швидкість ходи після 40 років визначає темпи старіння мозку й тіла людини. Таке припущення зробила міжнародна команда науковців. Результати їхнього дослідження були опубліковані в журналі JAMA Network Open.
177
Огляд ЗМІ
Рада Церков обговорила з Президентом Зеленським актуальні проблеми
Всеукраїнська Рада Церков і релігійних організацій представила Главі держави перелік актуальних питань, які накопичилися за останній час і потребують спільного вирішення.
120
Огляд ЗМІ
Вчені виявили нову небезпеку татуювань
Під час процедури в лімфовузли потрапляють небезпечні металеві наночастинки, які можуть залишитися там надовго. Навіть чисті голки для тату-машинок становлять небезпеку для здоров'я людини.
348