ADRA Ukraine продовжує підтримувати українців. 20 місяців війни

Умови для життя в країні вкрай погіршилися і запити на допомогу різко зросли. Унаслідок бойових дій і через техногенну катастрофу на Каховській ГЕС, сотні тисяч гектарів землі стали непридатними для життя, а велика частина території стала непідконтрольною Україні, що змусило тимчасово переміщених осіб знов покинути свої місця прихистку.

Завдяки величезній підтримці міжнародних партнерів та волонтерів по всьому світу, благодійний фонд ADRA Україна зміг надати значну допомогу постраждалим і тим, хто втратив своє житло, і продовжуємо це робити. У цей скрутний час фонд активно впроваджував нові методи надання допомоги через організовані центри захисту та реабілітаційні програми, враховуючи всі виклики війни. ADRA Україна надавали продовольчу допомогу, включаючи хліб, бакалію, харчування для дітей, продуктові набори та талони на харчування.
Програми евакуації, соціальних перевезень та забезпечення прихистку - рятують життя. Завдяки міжнародним партнерам люди отримали безкоштовну можливість відновити своє зруйноване житло або переміститися до більш безпечних місць для продовження повноцінного життя.
Також від партнерів фонду понад 78 000 бенефіціарів отримали фінансову допомогу, що стало критично важливим в реаліях погіршення економічної ситуації. Вони надали 406 одиниць медичного обладнання та забезпечили 85 медичних закладів необхідним для лікування постраждалих від війни. Більш, ніж 5,5 тисяч бенефіціарів отримали непродовольчу допомогу: постільну білизну, павербанки, генератори, взуття та одяг. Через кризу з водопостачанням «ADRA Україна» задовольнили потреби 53 000 бенефіціарів, поставивши понад 530 000 літрів питної води та більш ніж 417 тон допомоги. Також були збудовані колодязі для постачання питної води в деяких районах. Понад 80 000 людей отримали юридичну, інформаційну та психологічну підтримку в центрах для тимчасово переміщених осіб.
Дивіться далі у відео тут.

Видео

ADRA Ukraine продовжує підтримувати українців. 20 місяців війни

Рокфеллер був один з благодійників засновника Сполучених Statesthe Фонду Рокфеллера, який пожертвував великі суми на медичне дослідження, зокрема, для боротьби з жовтою лихоманкою.

далее
Найбільшим досягненням було представництво в Гарвардському університеті