Звернення Михайла Камінського, президента Євро-Азіатського дивізіону в зв'язку із проведенням євангельської онлайн-програми «Бог, Якого ми, можливо, не знаємо».

Успіх нашої справи залежить не від того, як ми її розуміємо, але як ми її виконуємо. Дія - це ключовий елемент нашого слідування за Господом. У Святому Письмі використовуються різні дієслова для пояснення «дій», доручених Господом Своїй Церкві. Найяскравіші з них ми знаходимо у відомій Нагірній проповіді Ісуса, яка заклала основу християнського вчення: Мт. 5-7р.

«Так нехай світить світло ваше...»
«Мирись з твоїм супротивником...»
«Не противитись злому...»
«Тому, хто просить у тебе, то дай...»
«Любіть..., благословляйте..., добро робіть..., моліться...»
«Не судіть...»
Схоже, що Ісус готував Своїх учнів до того, щоб вони дізналися відповідь на питання: «Для чого?» «Щоб бути синами і дочками Божими» (див. Мт. 5:45). У цій же проповіді Ісус відкриває секрет своєї сім'ї. Божа сім'я - це не тільки добрі, а й злі, які повинні стати добрішими; і язичники, яких може просвітити світло істини; і грішники, які можуть стати праведниками; і безнадійні нечестивці, яких називатимуть святими; весь контингент людей, яких Ісус бажає бачити такими ж досконалими, Яким є їхній Небесний Отець.
Яким же було здивування учнів, коли вони почули від Ісуса: «Ось до цих умовних праведників, святих, досконалих ви повинні піти і звістити Євангеліє, Добру звістку: ваш Отець чекає вас!».
Дякую вам, дорогі брати і сестри, за активну участь у житті Церкви і в проповіді Євангелія. Віримо, що скоро ми зможемо особисто викладати Біблію зацікавленим людям і нашим друзям. Але зараз, коли більшість держав нашого дивізіону повільно виходить з карантину, хочемо використати доступні нам засоби комунікації для звернення до Церкви і суспільства зі Словом Божим.
Відомий нам пастор-євангеліст Мойсей Йосипович Островський, починаючи з 19 червня, щоп'ятниці, щосуботи та щонеділі, буде проповідувати в прямому ефірі. Ми впевнені, що Господь благословить Своє Слово, і ми побачимо вплив Святого Духа в житті людей.
Моліться про цю програму, повідомте про неї один одного і ваших друзів. Бог винагороджує старанність Своїх дітей. А тому, навіть ті, хто «сіє зі сльозами... і з плачем несе насіння, повернуться зі співом, хто носить снопи свої» (див. Пс. 125: 5,6).
Посилання на програму: https://youtu.be/Dc2RnfPBa8Q
Джерело: esd.adventist.org

далі
ВРЦіРО пояснила, чому не можна ратифіковувати Стамбульську конвенцію