У зв'язку зі спалахом коронавірусу президент адвентистської церкви закликає до молитви за Китай і весь світ

Тед Н. К. Вільсон закликає до прояву цілющої сили Бога як Великого лікаря.

Наступне звернення було поширене канцелярією президента Генеральної конференції адвентистів сьомого дня.
Я закликаю вас молитися по всій земній кулі за ту проблему яка існує для здоров'я, перш за все, у великому місті Ухань в провінції Хубей в Китаї, в той час як докладаються всі зусилля стримати і викорінити коронавірус. Кілька тисяч людей заразилися цим небезпечним вірусом, і, на жаль, деякі з них померли. Уряд Китаю робить величезну роботу, намагаючись стримати спалах. До наших церков адвентистів сьомого дня і інших церков в Ухані було звернене прохання не проводити служінь, щоб запобігти поширенню хвороби. Ряд випадків було виявлено в інших частинах світу.
У багатьох місцях вживаються заходи безпеки, щоб стримати поширення вірусу. Будь ласка, моліться за уряд і керівників охорони здоров'я в Китаї, які докладають активні і значні зусилля, щоб покласти край цій критичній ситуації зі здоров'ям. Моліться за людей Китаю, які захищають себе від вірусу. Моліться за наших церковних керівників і членів церкви в Китаї і за їхнє здоров'я, а також за зусилля церкви з надання допомоги в цій ситуації через своїх членів в результаті дії Святого Духа, що діє в них за допомогою повного залучення членів. Моліться за допомогу, яку передбачає зробити ADRA China і ADRA Asia. Моліться за сім'ї, які вже втратили близьких. Моліться за Божу Зціляючу Руку для тих, хто заразився коронавірусом в Китаї та інших країнах. Моліться, щоб викупительна сила Бога, як Великого Лікаря, була виявлена всюди.
Яке благословення повністю покластися на Христа, коли Він веде нас в наш вічний дім, де більше не буде проблем зі здоров'ям. В очікуванні цього моліться і працюйте, щоб допомагати іншим, як Христос - за допомогою Його великої сили.
Тед Н. К. Вільсон, президент Генеральної конференції адвентистів сьомого дня
За матеріалами Adventist Review
Джерело: logosinfo.org

далі
Криворізькі слідопити провели програму для вихованців інтернату і вручили їм подарунки