На півдні Філіппін адвентисти вітають 37 000 нових членів церкви за шість місяців

Обмеження, пов'язані з пандемією, не послабили зусиль регіональної церкви.

У розпал глобальної кризи охорони здоров'я, коли дії і програми церкви все ще сильно обмежені, Південно-Філіппінська уніонна конференція (SPUC) адвентистів сьомого дня приймає нових членів у свою зростаючу сім'ю віруючих.
SPUC, церковний регіон адвентистів сьомого дня на острові Мінданао, що складається з шести місій та двох конференцій, в першому і другому кварталах 2021 року збільшив число членів церкви на 37 061 людину. З них 22,75% були навернені до віри Північно-Східною місією Мінданао, де було здійснено 8 434 хрещення. Ще 19,6 відсотка, або 7 267 хрещень, були проведені місією Південного Мінданао. Конференція Західного Мінданао прийняла 5 354 нових членів через хрещення, а конференція Північно-Центрального Мінданао - 4 865. Решта чотири місії додали в цілому 11 141 членів, повідомили керівники регіональних церков.
Вони також розповіли, що 12 714 нових членів, що приєдналися тільки в квітні, майже рівні 14 542 хрещенням за весь перший квартал.
Керівники церков вважають, що ці результати пояснюються тим, що в регіоні особлива увага приділяється онлайн заходам по відродженню і євангелізму, а також посвяченістю людей, які зайняті в медіаслужінні.
Президент SPUC Роджер О. Кадерма висловив свою подяку всім тим, хто активно працює в кожній місії та конференції. «Ми прославляємо Бога, і Йому ми віддаємо всю славу і честь», - сказав він. «Злиття Святого Духа не перестає направляти, надихати, вчити і давати мудрість нашим служителям, керівникам малих груп і кожному чоловікові і жінці, які працюють у винограднику Господньому». Кадерна додав: «Радісно усвідомлювати, що кожен член церкви став причетним до того, щоби привести більше душ до Христа».
Глобальна пандемія змусила церкви адаптуватися до нових способів поширення Євангелія. Замість того, щоб здаватися і зневірятися, члени церкви продовжують збиратися разом, використовуючи свої телефони і комп'ютери, щоб продовжувати працю любові, підкреслили лідери.
«Обмеження могли закрити на деякий час церкви, а нові правила соціального дистанціювання могли ускладнити організацію богослужінь і євангелізаційних заходів», - сказали вони. «Однак наші групи допомоги, пресвітери церков, районні пастори, керівники місій і конференцій, а також інтернет гарантували, що ніяка криза зі здоров'ям не зможе зупинити Божих пастирів, які збирають Його овець назад в Його стадо».
Південно-Філіппінська уніонна конференція і Adventist Review
Оригінальна версія цієї історії була опублікована на сайті новин Південного Азіатсько-Тихоокеанського дивізіону.
За матеріалами Adventist Review
Джерело: logosinfo.org

далі
Адвентисти урочисто відкрили житловий комплекс для літніх людей в Нью-Йорку