Новини

Новини Церкви Адвентистів сьомого дня в Україні та світі. Інтерв'ю, огляд ЗМІ, коментарі експертів
Новини в Україні
Координаторка системи ООН в Україні залишає посаду, ADRA Україна дякує їй за співпрацю
У харківському офісі Управління ООН з координації гуманітарних справ / OCHA Ukraine 10 липня відбулась зустріч представників українських гуманітарних організацій із Деніз Браун, координаторкою системи ООН в Україні. Зустріч була прощальною, оскільки Деніз Браун залишає цю посаду. Цього дня з координаторкою спілкувалися і представники благодійної організації ADRA Україна. Зокрема представниця проєкту, у межах якого надається допомога постраждалим у харківському регіоні, подякувала їй за підтримку України. Також присутні обговорювали подальші плани щодо надання допомоги постраждалим.
5
Новини в Україні
Генеральна конференція Адвентистської церкви провела навчання з капеланства для пасторів України
Навчальна онлайн-конференція "Святилища цілісності, зцілення та благодаті" з основ капеланського служіння відбулася 22-24 липня.
79
Новини в Україні
ADRA Україна підтримала Концепцію правового захисту постраждалих від війни осіб, представлену Дмитром Лубінцем
Уповноважений Верховної Ради України з прав людини Дмитро Лубінець 5 липня провів презентацію «Концепції вдосконалення національної системи засобів правового захисту та підтримки осіб, постраждалих внаслідок збройної агресії проти України». На захід завітали представники виконавчої гілки влади, посадові особи Міністерства юстиції та Міністерства соціальної політики України, а також представники громадських організацій та благодійних фондів. Участь у презентації взяли й представники ADRA Україна — юрист Євген Телеганенко і GR-директор Олександр Алишев.
20
Події у світі
В Єрусалимі знайдена масивна фортифікаційна споруда, яка захищала правителів Юдеї
Ізраїльські археологи виявили монументальну оборонну систему в Місті Давида в Єрусалимі, розгадавши 150-річну загадку щодо північних укріплень стародавнього міста. Вражаюча споруда з глибоким, широким ровом, вирубаним у скелі, фактично розділяла Єрусалим на дві окремі зони та захищала його правителів протягом століть.
15
Події у світі
Біблійна багряниця: в Юдейській пустелі знайшли дорогоцінну 3800-річну тканину
У печері Юдейської пустелі виявили стародавню тканину, пофарбовану в червоний колір за допомогою комах. Дорогоцінну багряну нитку використовували у священницькому та царському одязі, у Скинії та у шатах заможних людей.
16
Новини в Україні
Усеукраїнський зліт слідопитів “Зміни Ти все” об'єднав понад шістсот учасників
П’ятдесят шість юнаків та дівчат долучилися до слідопитського руху, й шістнадцять молодих людей прийняли хрещення під час зльоту.
386
Новини в Україні
Бізнесмен, що отримав грант від ADRA Україна: «Ми поєднуємо нашу творчу діяльність з благодійними проєктами»
У конкурсі грантів, який проводило Адвентистське агентство допомоги та розвитку в Україні (ADRA Україна) серед бізнесменів, що займаються благодійністю, переможцем став Володимир Зелінський з міста Шумськ Тернопільської області. Він отримав грант на запропонований ним благодійний проєкт ательє «Тавіта». На цей момент проєкт вже реалізовується. Ми попросили Володимира розповісти про його професійний і благодійницький шлях.
70
Інтерв’ю
6333 мешканці Мадагаскару охрестилися після проповіді за участю українців
Про служіння на Мадагаскарі, особливості поширення Божого Слова у тій місцевості та мотивацію людей хреститися розповідає місіонер Василь Стойка.
108
Новини в Україні
Члени сімей військовослужбовців отримали психологічну допомогу «Серед своїх»
Для сімей військовослужбовців у Києві 8-10 липня відбувся ретрит під назвою «Серед своїх».
42