Радіо в Австралії пропонує повечеряти разом з ведучими в будівлях церков

«Мене часто запитують:

— Чи має служіння радіо якесь реальне значення для місцевих громад?
Хочу сказати, що ми довго працювали над тим, щоб розробити реальний, цілеспрямований алгоритм, який вестиме людей до Ісуса. І нам дуже відрадно бачити результати по всій Австралії», — розповідає менеджер Faith FM Міхаель Енгельбрехт.
Останні два місяці Faith FM співпрацює з громадами в Південній Австралії, запрошуючи слухачів на «вечерю разом з Faith FM».
Під час трапези ведучий Faith FM проводить динамічну 20-хвилинну презентацію, мета якої — привернути увагу до захопливої серії тем нової програми.
Далі, гостей запрошують прослухати ці теми, які проводитиме пастор місцевої громади.
У Тамворті на вечерю прийшли 110 осіб, і потім понад 40 з них приєдналися до серії тем «Надія», яку проводив місцевий пастор Девід Черрі.
В Арміндейлі на зустрічі було трохи більше ніж 100 осіб. Ведучим був автор подкасту «експеримент віри».
Після презентації «Стародавні таємниці відкривають майбутнє», слухачі записалися на продовження серії тем, яку проводить місцевий пастор.
«Faith FM — це більше, ніж просто трансляція якісного біблійного контенту. Ми збираємося запросити слухача в справжню біблійну подорож, де він зможе прийняти остаточне рішення на користь Ісуса. І ці громадські зустрічі є частиною цієї стратегії. Рішення на користь Ісуса рідко приймаються на самоті. Тому вкрай важливо познайомити слухачів з місцевою громадою та допомогти встановити взаємини з реальними людьми», — говорить пастор Бергман, ведучий програми «Експеримент віри».
За матеріалами Міжнародні новини АСД на Facebook інформація з офіційного джерела була представлена Романом Гейкером

далі
Психологічна допомога дуже потрібна українцям під час війни