Новорічне привітання Станіслава Носова, керівника Церкви адвентистів сьомого дня

Вітаю вас, дорогі друзі, брати та сестри!

Минає рік, сповнений переживань та певних викликів, важливих подій та складних завдань, сподівань та успішних результатів. Ми долали перешкоди, вирішували проблеми, раділи, а інколи розчаровувалися. Складне становище на Сході України, економічна криза, пожежі та катастрофи, велика міграція, хвороби та смерті — далеко не повний перелік проблем, які охопили нашу країну та торкнулися майже кожного.
Ці ознаки свідчать про останній час для історії нашої Землі. Лише з милості Господа ми живі, лише віра і надія, велич і захист нашого Бога продовжують наше життя. Господь не залишив Свій народ. Рік, що минає, приніс з собою багато благословень: ми мали свободу віросповідання, щоденні досвіди почутих молитов, відчували підтримку та допомогу нашого Спасителя. Господь рясно благословив нас у всіх сферах життя. Минулий рік сім’ї, оголошений в Україні, дарував нам багато нових родин, які уклали шлюб.
Бажаємо, щоб новий рік приніс радість і мир, здоров’я й добробут вам і вашим родинам. Продовжуючи виконувати місію Христа, в силі Святого Духа, будемо очікувати Його скорого приходу. Нехай дієвою силою в духовному житті буде надія на нашого Господа та Його незмінне вічне Слово.
Молимося, щоб Бог продовжував зміцнювати вашу віру в Того, Хто прийшов у цей світ не знищувати, а спасти його. Господь у Своєму Слові каже: «Тож люби Господа, свого Бога, і дотримуйся Його велінь, Його постанов, Його присудів та Його заповідей по всі дні… Очі Господа, твого Бога, звернені на (тебе) безперестанно, від початку року й аж до кінця року» (Повторення Закону 11:1,12).
З Новим 2020 роком!
Відео - тут.

далі
Коментар Адвентистської церкви з нагоди свята Різдва