Новини

Новини Церкви адвентистів сьомого дня
Відео новини
40 років служіння ADRA у світі. Звернення керівника ADRA International Майкла Крюгера
У 2023 році ADRA святкує чудовий ювілей — 40 років служіння людям, які потребують допомоги, по всьому світу. Першим серйозним проєктом ADRA стало реагування на страшний голод в Ефіопії в 1983 році.
33
Відео новини
Документальний фільм Netflix розповідає про адвентистів-довгожителів
Новий міні-серіал, прем'єра якого відбулася 30 серпня на потоковій платформі Netflix, включає частину епізоду, в якому розповідається про довгожителів — адвентистів сьомого дня з Лома Лінда (Каліфорнія, США).
307
Відео новини
Телеканал "Надія" презентує документальний фільм "Метаморфози"
Метелики зачаровують ніжністю та неповторною красою. Їхнє життя - дивовижний та захопливий процес, який відображає величину та розмаїття природи: від яйця до личинки, від ляльки до дорослого метелика. Неможливо не запитати… як? Як вони орієнтуються в просторі? Як відбувається міграція? Як знаходять самок? Як розрізняють потрібну рослину, на якій відкладають яйця? Як це все регулюється?
50
Відео новини
ADRA Україна: 500 днів війни
Через війну в Україні кількість людей, яким необхідна допомога, зросла в геометричній прогресії. Завдяки міжнародним партнерам та просто небайдужим людям з усього світу благодійна організація ADRA змогла надати значну допомогу постраждалим та тим людям, які повністю втратили своє житло.
53
Відео новини
Мобільна клініка "Ангелія" надала допомогу в селі Вірнопілля на Харківщині, мешканці якого не впустили російські війська до свого села минулого року
Хто наразі проживає у Вірнопіллі, що побачили медики, та які враження мешканців села після медичних обстежень – у відеосюжеті.
57
Відео новини
До 505 річниці Реформації вийшов фільм про служіння протестантів України під час війни
Цього року 31 жовтня весь світ відзначає 505 років Реформації. Особливо це актуально для нашої держави сьогодні, адже зараз ми бачимо, як наша країна змінюється та стає сильнішою попри біду, яка прийшла в наш спільний дім
107
Відео новини
Керівник Церкви АСД в Україні Станіслав Носов про проєкт "Біблія для України"
Звернення керівника Церкви адвентистів сьомого дня в Україні щодо проєкту "Біблія для України".
44
Відео новини
Відділ жіночого служіння УУК запрошує всіх жінок до молитовного онлайн-служіння "Тримаючись Ісуса під час бурі"
Головним спікером зустрічі буде Мелоді Мейсон, помічниця координатора молитовного служіння Генеральної конференції. Також вона є авторкою відомої книги "Наважтеся просити про більше"
228
Відео новини
ADRA надала продуктову допомогу переселенцям на Івано-Франківщині
П'ятдесят сімей, які тимчасово перебувають на території Делятинської селищної територіальної громади Івано-Франківської області, отримали продуктові набори від Всесвітньої благодійної організації ADRA.
56