Зустріч сімейного клубу відбулася у Харкові

У Харкові в приміщенні молитовного будинку Церкви адвентистів сьомого дня на вул. Якутська 47/11 пройшла зустріч сімейного клубу «Союз несхожих, або Чому ми не розуміємо один одного?». Захід пройшов у форматі кафе.

У затишній атмосфері, за гарно сервірованим столом сім’ї могли поспілкуватися, подивитися цікаві відеоролики, взяти участь у вікторинах і конкурсах та отримати корисну інформацію про вдосконалення стосунків між чоловіком та жінкою.
Спікером вечора стала гостя із Києва Раїса Кузьменко — магістр психології, сімейний консультант. Вона розповіла про те, як чоловіку та дружині порозумітися між собою.
— Нам, жінкам, не треба боротися за рівноправ’я з чоловіками, тому що із самого початку Господь створив нас рівноправними, аби кожен виконував свої життєві ролі. Жінка ніколи не може стати чоловіком , а чоловік — жінкою, — зазначила Раїса Степанівна.
Найбільше запам’яталися такі думки психолога:
«Чоловік, будуючи кар’єру, намагається зірвати з неба зірки, щоб потім їх покласти у ніг коханої людини». «В чоловіка Богом вкладено почуття лідерства». «Плачте, якщо вас називають мужньою жінкою. Жінкам слід розвивати жіночі якості і навпаки». «Корінь проблем у сім’ї— внутрішнє перетягування “канатів”, хто кращий, головніший, за ким буде останнє слово». «Жінка навіть мовчки може діяти так, що останнє слово буде за нею». «Якщо Ваш чоловік лежить на дивані, не сваріть його, а лягайте поруч із ним». «Куди поділися лицарі? Їх давно успішно вбили жінки». «Дуже важливою є любов як принцип». «Моє кохання до своєї другої половини — мій вибір, який не залежить від його (її) вчинків».
Організаторами вечора стали подружжя Стояненків та пасторська родина Михайла та Людмили Микитюк.
Переглянути відео
Галина Кушнір

далі
В Україні з’явився портал для боротьби з секстингом