Відкриття Адвентистського центру освіти та розвитку в Сумах

Для членів сумської громади це було справді грандіозне свято, яке поєднувало в собі відразу три важливі події: хрещення, свято Жнив, посвячення центру духовного впливу та громади на нові служіння.

16 жовтня відбулося урочисте посвячення та відкриття нового центру духовного впливу на базі молитовного будинку другої сумської громади.
Будівництво служінню не перешкода
Хоча молитовний будинок ще перебуває в стані будівництва, але 1-й поверх вже повністю готовий до експлуатації, отож там вже рік, як проводяться різноманітні види церковних служінь. А з 1-го вересня відкрила свої двері ще й християнська школа «Clever school».
Зараз Адвентистський центр освіти та розвитку пропонує сумчанам такі послуги: початкову школу (1—4 класи), англійський розмовний клуб, школу Біблії, клуб слідопитів, жіночий клуб та клуб скандинавської ходьби. У планах є відкриття: масажного кабінету, медично-консультативного центру та багато іншого.
Духовно, радісно, смачно та красиво!
Креативно прикрашений осінніми дарами основний зал церкви вмістив понад 70 присутніх. На урочистому служінні були присутні керівники об’єднання громад київської, сумської та чернігівської областей Олександр Козлов та Михайло Джердж, значна частина нових людей, а також брати та сестри з інших громад.
Довгоочікуваними гостями стала сім’я Михайла Проданюка, які брали активну участь в будівництві молитовного будинку.
Оскільки будівництво триває вже понад десять років, то збагатити свої небесні внески через цей проєкт змогло багато пасторів та інших членів церкви. Серед них Валерій Бегас та Олександр Присакар, які й були присутні на урочистості, а Максим Буга й Павло Бутурлім надіслали свої відеопривітання.
Програма почалася з прийняття в члени церкви нової сестри, яка хрестилася в той же день. Потім згадали історію будівництва молитовного будинку. А після проповіді та літанії пастори в молитві висловлювали подяку та просили Господнього благословіння на служіння в новому приміщенні церкви.
Свято Жнив було яскравим: з віршами, духовними досвідами, співом, застіллям за ошатними столами з безліччю страв, дитячою програмою та, звичайно ж, приємним спілкуванням.
Віолетта Бершова
За матеріалами сайту Церкви адвентистів сьомого дня в Україні Центральної конференції АСД інформація взята з «Відкриття Адвентистського центру освіти і розвитку в Сумах»

далі
Стати коханою та щасливою допоможе книга “Очарование женственности”