В Умані молоді адвентисти поширювали християнську літературу

Зимовий літературний табір розпочав свою роботу 2 січня в Умані, куди приїхала молодь з різних куточків Дніпровського регіону, а саме: Сміла, Звенигородка, Тальне, Монастирище, Христинівка, Новоархангельськ, і, звичайно, молоді адвентисти двох уманських громад.

Лідери групи – це молода віддана служінню сім'я Олексія та Ірини Тарасових. Також у команді є студенти богословського факультету Українського адвентистського теологічного інституту: Максим Грязнов і Артур Назаренко, які є духовними наставниками табору.
Ціль проведення літературного табору – здійснити місію Христа «Ідіть і навчіть всі народи» (Матв. 28:19).
Молодь розповіла досвіди, які вони мали під час служіння.
Олексій: "Ми сьогодні зустріли жінку, яка була адвентисткою (відвідувала богослужіння ще за часів будівництва молитовного будинку першої громади), вона купила дві книги. Ми віримо, що завдяки придбаній літературі, вона, можливо, знову почне відвідувати служіння!"
Дмитро: "В мене також сьогодні був цікавий досвід. Ми розповсюджували літературу в парі з Ангеліною, і потрапили до будинку, де, як виявилось, живе один чоловік, що служить у Збройних Силах України. Запропонували йому духовну літературу та відповіли на питання, які його цікавили. По закінченні бесіди книги купувати він не став, а вирішив просто подарувати нам кошти на літературу, а ми у відповідь подарували йому книгу "Молитва матері";
Євген: "Інколи буває так, що людина не купує книжку, але коли розповідаєш їй про Другий прихід Христа, про те, що Бог, як люблячий Батько, любить нас як своїх дітей, і приймає нас такими, які ми є, то по очах видно, що це торкнулося серця. Після такого спілкування на душі стає тепло…";
Дмитро: "Сьогодні ми розповсюджували літературу втрьох, разом з Русланом та Вікою. Зустріли Людмилу, яка погодилася пройти опитування. Поспілкувавшись, подарували їй літературу. У відповідь вона попросила, щоб ми за неї молилися в церкві".
Час проведений в таборі – це також гарна можливість молоді подружитися. Увечері у них є час для спілкування, прогулянки містом, відвідування закладів культури, можливість пограти в ігри та багато іншого.
Дякуємо двом громадам міста Умань, а також керівництву Адвентистської церкви Дніпровського регіону за підтримку і надану необхідну ресурсну допомогу. А найбільша подяка нашому Богу за Його захист, підтримку і натхнення яке Він дає, щоб служити на Його ниві.
Підготував Андрій Олар

далі
Хрещення в Україні під час війни: Київ, Черкащина, Харківщина, Чернівці