Українці беруть участь у Марафоні Прощення

В Україні триває Марафон Прощення. Це міжнародний проєкт з дослідження прощення, який розпочався 20 жовтня і триватиме 4–6 тижнів. Марафон відбувається в рамках проєкту «Building More Forgiving Communities around the Globe» («Розбудовуючи більше спільнот, що прощають, по всьому світу»), що є першим масштабним проєктом з крос-культурного дослідження прощення за підтримки Templeton World Charity Foundation. Він орієнтований на з’ясування того, як прощення впливає на безліч параметрів психічного здоров’я.

Участь у проєкті беруть студенти Українського гуманітарного інституту та Українського адвентистського теологічного інституту, долучитися можуть також усі, хто бажає. Участь безкоштовна.
На Марафоні Прощення кращі експерти в галузі прощення, щастя, нейробіології та усвідомленості проведуть вебінари. Також учасники пройдуть тестування, щоб оцінити зміни, які відбулися у них.
Під час Марафону учасники зможуть:
- отримати більше інформації про своє психічне здоров’я;
- зрозуміти зв’язок між здоров’ям та прощенням;
- навчаться прощати і звільнятися від ран минулого;
- допоможуть першому в Україні дослідженню, яке триває більше 3 років.
Організатори проєкту: Гарвардський університет, Стенфордський університет, Університет Гонконгу, Український гуманітарний інститут.
Марафон Прощення стартував 24 жовтня 2019 року. Як повідомлялося, дослідницький проєкт складається з 3 етапів: апробація тестів; уроки щодо прощення; заходи щодо популяризації ідей прощення.
Більш інформації про подію дивиться на сайті - https://forgive.org.ua/

далі
Цікава гра для дітей віком від шести і старше