Участь Українського гуманітарного інституту у розвитку молодіжних просторів міста

Молодіжна рада Бучанської місцевої територіальної громади запросила делегацію з Українського гуманітарного інституту (УГІ) на захід під назвою «Розвиток молодіжної інфраструктури в Бучанській громаді», який було проведено в бібліотеці Пластового вишкільного центру.

Отож, 8 лютого фасилітаторка1 заходу Ксенія Ємшина, залучена експертка при Міністерстві молоді та спорту з питань молодіжної інфраструктури проводила зустріч у колі представників профільних відділів міської ради, відповідальних за роботу з молоддю, шкільного та студентського самоврядування, громадських організацій, позашкільних навчальних закладів, бібліотек тощо.
Ціллю зустрічі було напрацювання спільного бачення розвитку молодіжної інфраструктури, розмін прикладами інших громад щодо успішних варіантів розв'язання даного питання та розробка Програми розвитку молодіжної інфраструктури на 2022-2025 роки.
Представники з УГІ мали можливість роздивитися загальну картинку молодіжних просторів в громаді, взяти участь у дискусіях, запропонувати свої проєкти, разом визначити проблему й спробувати знайти кроки до її вирішення.
Було цікаво почути думки всіх учасників та відкрити для себе декілька нових місць в Бучі.
А ви знали, що в місті діє:
● Нова сучасна бібліотека з різною класифікацією літератури та читальним залом;
● Арт галерея, де можна побачити креативні роботи різних майстрів;
● Нові торгові центри, де можна знайти все, що вам потрібно та навіть більше;
● Парк, у якому відчуваєш насолоду від активного та пасивного відпочинку;
● Кіно, в яке не соромно запросити дівчину чи гарно провести час з друзями;
● Спортивні комплекси та навіть басейн.
Якщо ви вже встигли роздивитися кожен куточок нашого кампусу та хотіли б розбавити свої враження, тоді нумо в місто для поповнення скарбнички зі спогадами.
_____________________________
1 Фасилітатор (англ. facilitator, від лат. facilis «легкий, зручний») — це людина, яка забезпечує успішну групову комунікацію. Слово «фасилітатор» — пряме запозичення англійського facilitator — похідного від англійського дієслова «to facilitate» (з приблизним значенням «спрощувати»). Забезпечуючи дотримання правил зустрічі, її процедури та регламенту, фасилітатор дозволяє учасникам сконцентруватися на цілях і змісті зустрічі. Таким чином, фасилітатор розв'язує двояку задачу, сприяючи комфортній атмосфері та плідності обговорення. У контексті етимології терміна можна сказати, що фасилітатор — це той, хто перетворює процес комунікації в зручний та легкий для всіх її учасників.
Ольга Пелах
За матеріалами сайту «Український гуманітарний інститут»

далі
Верховний суд Філіппін вибрав адвентистський коледж як екзаменаційний центр