«Школа майбутнього» в Одесі продовжує працювати

Незважаючи на всі труднощі, адвентистська школа в Одесі продовжує працювати. Стабілізаційні відключення електроенергії припадають то на ранковий час, то на післяобідній. Відповідно, заняття проводяться або в першу, або в другу зміну після 12 години дня.

Вдалося зібрати кошти на два акумуляторні набори з лампочками, ліхтарем та зарядкою для телефону на сонячних панелях. Для великих класів цього недостатньо, але для середньої школи, де класи по 3-4 учнів, вистачає. У класах, де 12 учнів, цих наборів вже мало. Приносимо гасові лампи, власні світильники на батарейках. Їх не вистачає до кінця уроків.
Коли сонячний день, то у класах добре видно, коли похмуро, на жаль, і в класах темно.
Опалення в школі на електриці: конвектори та кондиціонери. Але, дякувати Богу, не дуже холодно. Є невеликий генератор, який здали у ремонт та чекаємо з нетерпінням, але його потужності на всю школу не вистачить. Батьки готові жертвувати кошти на бензин, але треба купити генератор.
Незважаючи на всі ці проблеми, діти приходять до школи і навчаються із задоволенням. І більше того, щодня до школи приходить все більше нових дітей.
Тетяна Архангельська, м. Одеса.

далі
Табір «Your camp», де проживають діти сироти, потребує коштів для купівлі потужного генератора