“Рожеві окуляри” - молодіжна програма про побудову щирих, міцних та щасливих стосунків

“Рожеві окуляри” – це символ ілюзій, які спотворюють погляд на життя. У кожної молодої людини виникає безліч питань стосовно того, як побудувати справжні, щирі, міцні та щасливі стосунки, в яких немає місця фальші.

Саме тому креативна команда телеканалу “Надія”, починаючи з 2017 року, працює над унікальною молодіжною програмою з однойменною назвою “Рожеві окуляри”.
П’ятого лютого 2023 року вийшов вже сьомий сезон, який прикрашають нові ведучі – Мая Богданюк та Роман Бобик!
У проєкті беруть участь гості зі своїми життєвими історіями. Експерти-психологи розкривають християнські принципи побудови стосунків. А дотепні сцени з ведучими додають легкості, невимушеності та просто підіймають настрій!
На жаль, війна має вплив на кожну сферу життя у нашій країні. Команда програми “Рожеві окуляри” відчула на собі фінансові труднощі, зіткнулася з проблемами через повітряні тривоги та блекаути. Але це нас не зупинило. Ми продовжували рухатись вперед та побачили Боже благословення! Господь подарував нам нових членів команди, краще приміщення для праці та відкрив серця спонсорів з інших країн.
Тож непростий період ще більше згуртував нашу команду. Ми – маленька сім’я, яка завжди готова до авантюр. Адже ми працюємо заради молоді, тому готові до будь-чого!
Теми, які підіймаються в наших програмах, завжди актуальні, адже стосуються життя, стосунків та вибору молодих людей. Покоління, що підростає, готується до створення сім’ї. На цьому важливому в житті етапі можуть спіткати різні випробування. Тому наш проєкт у жартівливому форматі відкриває гарну альтернативу тим стосункам, що пропонує сучасний світ – це справжнє безумовне кохання без “рожевих окулярів”!
Ми завжди раді готувати для вас новенький, цікавий та корисний контент!
“Рожеві окуляри” транслюються на телеканалі “Надія” щонеділі о 19:40.
Радіоверсію проєкту можна прослухати на радіо “Голос Надії” кожної суботи та неділі о 12:00.
Також слідкуйте за нами в соціальних мережах:
❇Instagram: http://instagram.com/rozhevi_okulary/
❇Facebook: http://facebook.com/rozhevi.okulary/

далі
Запрошуємо діток на уроки зубної гігієни