Рік співпраці ADRA Україна та Всесвітньої продовольчої програми ООН: мільйони жителів України продовжують отримувати допомогу

Уже минув рівно один рік від початку проєкту «Екстрена продовольча допомога постраждалому населенню України» за підтримки ADRA Україна та Всесвітньої продовольчої програми ООН World Food Programme.

Цей масштабний проєкт охопив 13 регіонів України: Чернігівський, Сумський, Київський, Дніпропетровський, Херсонський, Донецький, Харківський, Луганський, Черкаський, Запорізький, Миколаївський, Одеський та Полтавський регіони. У 2023 році ми продовжуємо активну діяльність у п’яти областях: Харківській, Донецькій, Херсонській, Запорізькій та Миколаївській. Продовольча допомога у цих регіонах є життєво необхідною, оскільки людям часто не було що їсти, а свіжий хліб вони могли не бачити місяцями.
Окрім продовольчих наборів нужденні отримують також хліб, дитяче харчування та продовольчі сертифікати.
За час роботи проєкту ADRA Україна та ВПП надали допомогу у вигляді:
– пайків першої необхідності — 954 005 шт.;
– доповнених наборів загального призначення — 1 967 102 шт.;
– наборів дитячого харчування — 322 234 шт.;
– хліба — 20 151 880 шт.;
– продовольчих сертифікатів — 570 089 шт.
Ми щиро дякуємо нашим партнерам, волонтерським організаціям по всій Україні, які сприяють організації надання допомоги, часто ризикуючи власним життям. Попри небезпеку, ми виконуємо цю складну, але надважливу місію — дати їжу тим, хто її потребує.
Команда ADRA Україна цінує співпрацю з Всесвітньою продовольчою програмою ООН та представництвом ADRA у Швейцарії. Ми вдячні за спільну роботу, яка надихає нас не зупинятися перед будь-якими складнощами та продовжувати підтримувати людей в тяжкий час.
adra.ua

далі
Що говорить Біблія про справжнє святкування Пасхи