Прем'єра театральної постанови у Миколаєві зібрала 120 глядачів

Акторами стали учасники молодіжного проєкту «Місія Авраама».

Прем’єра спектаклю «В будинку у батька» 25 грудня 2021 року відбулася у переповненій залі на 120 місць. Вистава з чотирьох дій упродовж 25 хвилин тримала в напрузі глядачів, які за цей час відчули яскравий спектр емоцій. Крім самої вистави, вони також взяли участь у цікавих новорічних та різдвяних конкурсах, та отримали солодкий подарунок від команди організаторів.
Підготовка до заходу тривала два місяці – за цей час команда зблизилась, а ролі, які вони зіграли, з’єднались з їхніми серцями. Актори ніби пропустили своїх героїв через себе, зрозуміли їх характер, поведінку та відчули всі дії на собі. Режисером постановки стала Натана Бундук, яка працювала над проєктами «Дружболандія», «ЛоМастер», «Два я – одне життя» на телеканалі «Надія». Вона допомогла членам команди знайти себе в ролі акторів та пройшла цей шлях разом з ними.
З Божою підтримкою все вдалось навіть краще, ніж очікувалось. «Місія Авраама» вже виступила з постановою в Одесі, та планує виступити ще й у інших куточках південного регіону, щоб і там зворушити серця глядачів.
«Місія Авраама» – молодіжна ініціатива, яка об'єднала команду молодих людей з різних куточків України, щоб здійснювати євангельське служіння у Миколаєві. Проєкт розпочався у серпні 2021 року та триває до червня 2022 року.
https://www.youtube.com/watch?v=WMPYrbIMQSY
Яків Шевчук

Відео

Прем'єра театральної постанови у Миколаєві зібрала 120 глядачів

Рокфеллер був один з благодійників засновника Сполучених Statesthe Фонду Рокфеллера, який пожертвував великі суми на медичне дослідження, зокрема, для боротьби з жовтою лихоманкою.

далі
Відомий проповідник Павло Гойя ділиться секретами успішної молитви у новому інтерв'ю на телеканалі "Надія"