Нікіта Ісаков випустив пісню-молитву «Дай нам сил»

Нікіта Ісаков (Nikita Isakov) – український автор і виконавець християнських пісень, продюсер та режисер з Києва. За свій творчий шлях випустив 3 власні альбоми та 9 кліпів. Музичний продюсер та лідер проєкту Purim music. Під час повномасштабної війни був учасником благодійного концертного туру «A Double Joy Christmas `22» містами США на підтримку України. Організатор туру – американський християнський лейбл «Double Joy Music».

Днями на своєму YouTube-каналі музикант презентував свій новий кліп та пісню під назвою «Дай нам сил». «Це пісня-молитва, прохання до Бога підтримати, щоб пройти ті страждання, які спіткали українців» – розповідає автор. Пісня була написана протягом останнього року. Композиція присвячена українському народу, який незаслужено страждає від російської військової агресії, з молитвою про мир та перемогу добра над злом.
Трек «Дай нам сил» – це сучасний український інді-поп. Музичний продюсер пісні – автор Нікіта Ісаков, до створення також долучився продюсер Артур Бондарчук, мастеринг треку робився на студії «Double Joy Music» у місті Ванкувер, штат Вашингтон (США).
У кліпі режисер Ілія Бутурлін зумів передати глибину почуттів, які викликає ця композиція. У музичному відео можна побачити різних українців, які зіткнулися з нелегкими випробуваннями та втратами, але завдяки вірі в Бога та незламному духу, все ж таки проходять страшні події на своєму шляху. У зйомках в Києві взяли участь: відомий військовослужбовець ЗСУ – Олександр Будько (Терен), що втратив обидві ноги на війні, актриса театру та кіно – Ольга Собко, та інші українці.
Творча робота «Дай нам сил» покликана стати натхненням і мотивацією. Ця пісня нагадує, що незважаючи на все, з Богом можна пройти перешкоди і здобути перемогу.
Офіційний реліз треку на всіх стрімінгових платформах відбудеться 19 травня. Відеокліп можна переглянути на YouTube-каналі – Nikita Isakov.
«Дай нам сил» в YouTube https://www.youtube.com/watch?v=ALzse_jTxoA

«Дай нам сил» на стрімінгових платформах:

19 травня

Nikita Isakov у соціальних мережах:

Instagram https://www.instagram.com/nikitaisakov/
Facebook https://www.facebook.com/nick.a.isakov
TikTok https://www.tiktok.com/@nikita_isakov
YouTube https://www.youtube.com/channel/UCQGe25gileAnpYmK0y4bitA

Відео

Рокфеллер був один з благодійників засновника Сполучених Statesthe Фонду Рокфеллера, який пожертвував великі суми на медичне дослідження, зокрема, для боротьби з жовтою лихоманкою.

далі
Команда молодіжних українських таборів «СІЛЬ» організовує заходи у Німеччині