Надзвичайний і Повноважний посол України в США зустрілася з керівництвом Генеральної конференції Адвентистської церкви

Надзвичайний і Повноважний Посол України в США Оксана Маркарова 13 червня зустрілася з керівництвом Генеральної конференції Адвентистської церкви.

На зустрічі були присутні віцепрезидентка Генеральної конференції Одрі Андерссон (Audrey Andersson), заступники директора відділу суспільних зв'язків та релігійної свободи Білл Нотт
(Bill Knott) й Нелу Бурцеа (Nelu Burcea), та Тодд Макфарланд (Todd McFarland).
Білл Нотт відповідає за взаємодію Адвентистської церкви з Конгресом США, Білим домом і міжнародним дипломатичним корпусом; Нелу Бурцеа розвиває зв'язки з різними міжнародними установами від імені Церкви адвентистів сьомого дня та Міжнародної асоціації релігійної свободи; Тодд Макфарланд є заступником головного юрисконсульта Генеральної конференції.
Оксана Маркарова подякувала Адвентистській церкві за підтримку місцевих громад в Україні, та за реалізацію гуманітарних проєктів, які церква здійснює через служіння
Адвентистського агентства допомоги та розвитку в Україні (ADRA Ukraine, adra.ua). Всесвітня організація ADRA має консультативний статус при Економічній і соціальній раді ООН.
Як повідомляється на сторінці Facebook Надзвичайного і Повноважного Посла України в США, під час зустрічі були обговорені питання співпраці для підтримки населення України, зокрема, організація тренінгів для капеланів та інші питання.
Наприкінці зустрічі була звершена молитва за Україну.

Валентин Загреба

Фото: Оксана Маркарова – Facebook сторінка, джерело

далі
Адвентистка з Поділля захистила дисертацію з музикознавства й здобула ступінь доктора філософії