Ліцей «Стежинка мудрості» готується до першого випуску одинадцятикласників

«Стежинка мудрості» — християнський ліцей, розташований на території Духовного центру Церкви адвентистів сьомого дня в місті Дніпро. За 11 років роботи були поетапно відкриті класи початкової, середньої та старшої школи, а сьогодні ліцей розташований у просторому чотириповерховому корпусі на вулиці Наримська.

Зараз в ліцеї 117 учнів, половина з яких не з адвентистських сімей.
У кожному класі не більше дванадцяти осіб, що робить процес навчання зручним як для вчителів, так і для учнів.
Навесні 2022 року відбудеться перший випуск одинадцятого класу, в якому навчається одинадцять осіб.
Ліцей працює за програмами міністерства освіти «Нова українська школа» та «інтелект України». Всі класи обладнані сучасною мультимедійною технікою, яка забезпечує проведення змішаного типу освіти (в класах і дистанційно одночасно).
Загальноосвітня програма в ліцеї поєднується з традиційними християнськими цінностями. Щодня учні збираються «Утреннее вдохновение» — зустріч, на якій пастор і педагог-організатор разом з ними моляться та знайомлять їх з біблійними історіями, а шкільна адміністрація вітає іменинників. Ці зустрічі допомагають підтримати учнів в їх успіхах і розділити їх печалі та переживання.
Крім цього, щоранку класні керівники разом зі своїми учнями починають день з молитви, а раз на тиждень проводиться урок християнської етики, на якому пастор розкриває біблійні істини, а з їх допомогою — любов Христа та християнський спосіб життя.
Великий акцент в ліцеї робиться на вивченні англійської мови — на уроках використовуються посібники Оксфордського та Кембриджського видань. Вчителі ставлять за мету досягати високого рівня знання, як мінімум В1 або В2. Для розмовної практики та сприйняття мови на слух, ліцей час від часу запрошує носіїв мови.
До розкриття творчого потенціалу дітей вчителі також підходять креативно: проводять тематичні тижні, відвідують екскурсії, готують свята для батьків і гостей. Діти із задоволенням беруть участь у гуртках: музичний «Дзвіночки», дитячий хор, драматичний, а також робототехніка!
Батькам, які обирають навчальний заклад для своїх дітей, важливо знати переваги християнської освіти — і ліцей «Стежинка мудрості» створює відповідні умови для здобуття якісної освіти.
Через 11 років після відкриття ліцею ми бачимо великий прогрес в нашій роботі, але також ще є ряд напрямків, які вимагають розвитку та вдосконалення.
Руслан Спіцин, директор ліцею
За матеріалами «Логос Инфо» стаття взята з «Лицей «Стежинка мудрості» готовится к первому выпуску одиннадцатиклассников»

Відео

Ліцей «Стежинка мудрості»

Рокфеллер був один з благодійників засновника Сполучених Statesthe Фонду Рокфеллера, який пожертвував великі суми на медичне дослідження, зокрема, для боротьби з жовтою лихоманкою.

далі
Як дитячі майданчики можуть бути небезпечні