Клуб Слідопитів «Вогники віри» відзначив річницю служіння у Харкові

Клуб Слідопитів Харкова, який народився на межі між мирним життям та повномасштабною війною, відзначив річницю служіння.

Ця світла подія серед мороку страждань українців, засяяла, мов яскрава зірка надії. Все тому, що до молодого клубу з ласкаво-теплою назвою «Вогники віри», який очолюють посвячені лідери Єлизавета Гряненко та Дмитро Ващинін долучилися аж 14 нових вихованців. Десятеро з них юнаки та юначки слідопитського віку (10-15 років), та четверо — віку клубу «Бобренят» (6-8 років).
Привітати своїх друзів до Харкова приїхали старші слідопити клубу з Мерефи, а також керівники дитячого та клубного служіння Східно-Дніпровської конференції адвентиської церкви в Україні. Вони зібралися разом у суботу, 27 травня, щоб відзначити цю подію та підтримати слідопитський рух в Харкові.
Усі нові діти та підлітки, разом зі своїми рідними, дізналися про заняття у клубі та про Церкву адвентистів сьомого дня завдяки регулярним зустрічам клубу та активній волонтерській діяльності адвентистської громади, на чолі з пастором Євгеном Ващиніним.
Саме через небайдужість до людської біди та через бажання служити Богові допомогаючи ближнім, адвентистська громада на Олексіївці (один з районів міста Харків) наповнена новими людьми. І разом з дітьми дорослі також занурені у захоплюючий світ біблійних історій та світлих пророцтв щодо майбутнього, відвідуючи заходи з дослідження Біблії.
Тим часом підлітки засвоюють нові навички та отримують знання на щотижневих зустрічах клубу Слідопитів.
Довідка: клуб Слідопитів — програма розроблена адвентистською церквою для всебічного розвитку підлітків 10-15 років. Мета клубу — допомогти підліткам отримувати різноманітні вміння та навички, та побудувати стосунки з Богом на основі розуміння Святого Письма — Біблії. У клубі перебуває майже два мільйони членів по всьому світові, та він приймає будь-яких підлітків, незалежно від церковної приналежності.
Юрій Федоров
Фото: Олександр Федоров
Читайте більше про Клубний підлітковий рух тут: МАНДРИ СЛІДОПИТІВ
logosinfo.org

далі
Рецензія на книгу «Історія Адвентистської церкви в Києві 1902-2022 р.р.» (Київ: Джерело життя, 2022)