Хрещення в Україні під час війни: Київ, Миколаїв, Біла Церква, Рівне, Бердичів, Луцьк, Київська область, Буковина

Особливі Божі благословення пережила молодіжна громада «Upstream», що в Києві, коли дві дівчини і молодий юнак присвятили своє життя Ісусу, і 16 березня прийняли водне хрещення. Кожен з них свого часу почув про Ісуса і познайомився з Ним через вивчення біблійних істин.

У суботу, 16 березня, пройшло служіння хрещення в Миколаєві. Четверо людей уклали з Богом завіт і приєдналися до Церкви. Двоє людей стали вірянами адвентистської церкви в Березанці і ще двоє – в першій миколаївській громаді. Найстаршому з новохрещених, Андрію Прокоф‘євичу — 92 роки.
Цього ж дня в адвентистській громаді м. Біла Церква Київської області п'ятеро людей уклали завіт з Богом. Люди, які хрестилися, були з Безугляк, Білої Церкви та Володарки. Дехто з них прийняли рішення після євангельської програми, яка проходила у громаді Біла Церква-2, а інші — після особистої підготовки зі своїм пастором.
У суботу 16 березня троє хлопців охрестилося в першій рівненській громаді. Вони відвідували молодіжні зустрічі з дослідження Біблії, які щовівторка проводить пастор Сергій Соя.
У місті Вишгород Київської області з 22 по 24 березня відбувся молодіжний місійний конгрес “Слідами Ісуса”, куди з'їхалася молодь Чернігівської, Сумської та Київської областей. Цей особливий захід завершився хрещенням трьох молодих людей.
У суботу, 23 березня, родина Першої громади міста Бердичева Житомирської області поповнилася ще двома братами і двома сестрами, які вступили у заповіт з нашим Господом.
У Києві, 23 березня відбулося урочисте служіння водного хрещення, де зібралися представники з різних громад міста і 15 людей, які пройшли підготовку, уклали завіт з Господом.
Під час євангельських зустрічей на Рівненщині у місті Дубно охрестилося двоє людей. Алла майже рік відвідувала богослужіння та проходила уроки з вивчення Біблії. Для Юрія євангельські зустрічі стали першим контактом з адвентистською церквою.
Євангельські зустрічі, які завершилися у Луцьку, принесли свої результати. Четверо осіб долучилися до Адвентистської церкви і тепер вже вони допомагатимуть шукачам Божої істини зростати у вірі.
Двоє молодих людей, рідний брат з сестрою, Максим та Альбіна Шапошнік, відвідували першу адвентистську громаду в місті Луцьк. Вони народилися в адвентистській родині, і після вивчення біблійних курсів у Школі Біблії вирішили охреститися.
Ще дві людини, які охрестилися у Луцьку, пан Євгеній та пані Ольга, були знайомі з адвентистами, адже у Євгенія двоюрідний брат є вірянином Адвентистської церкви. Та вперше подружжя проявило справжній інтерес до адвентистського вчення, коли їх відвідав місіонер Сергій Мелесь. У результаті регулярних зустрічей і дослідження Слова Божого вони охрестилися в Ім'я Отця, Сина і Святого Духа.
У с. Клішківці Чернівецької області 23 березня п'ятеро людей, які вивчали біблійні істини і пройшли підготовку до хрещення, уклали завіт з Богом.

Підготувала Наталія Лучак

далі
Як атеїст навернувся і став Божою дитиною завдяки служінню християнського контакт-центру