Хрещення в Україні під час війни: Чернігівщина, Шостка, Буковина, Луцьк

Швидко минає час, ось вже добігає кінця травень, останній місяць весни. Кожного дня ми чуємо різні новини, більшість з яких є невтішними і сумними. Але серед цього болю і переживань є радісні вістки, які говорять про те, що Бог продовжує діяти в житті людей і навертати їх на дорогу спасіння. Проповідь Євангелія триває і люди відкривають свої серця Богу.

У селищі Понорниця, що на Чернігівщині, проходила євангельська програма «Віра, надія, любов…», яку проводив пастор Павло Степашко. В результаті цього 11 квітня двоє людей прийняли хрещення.
У містах Ніжин і Бобровиця Чернігівської області відбулися євангельські зустрічі, після чого 22 квітня хрестилися двоє людей.
У селі Будище Чернігівської області 29 квітня місцева громада вітала новохрещену сестру, яка вступила в завіт з Богом.
У громаді Чернігів-1 проходили євангельські зустрічі, після яких 30 квітня завіт з Богом заключили семеро осіб.
У громаді міста Нова Одеса Миколаївської області, після закінчення біблійних курсів, які проводив пастор Олег Батраченко, 6 травня відбулося водне хрещення двох людей.
У другій Чернігівській громаді 7 травня троє сестер хрестилися в Ім'я Отця Сина і Святого Духа.
Особливим було свято водного хрещення у громаді міста Шостка, що на Сумщині, де 19 травня в орендованому громадою басейні вступили в завіт з Богом шестеро людей. Двоє з них — з Шостки, четверо — з міста Глухова. Їхнє навернення — результат роботи Святого Духа та зусиль служителів через вивчення біблійних уроків. Пастор Максим Лазарев мав особливу перевагу і радість хрестити свою рідну маму і вітати її з новим народженням.
У м. Вижниця Чернівецької області 20 травня молодий юнак Вадим заключив завіт з Богом у річці Черемош.
Також, 20 травня в м. Луцьку відбулося водне хрещення. Двоє людей, Людмила та Антон відгукнулися на заклик слідувати за Ісусом. Саме в ці дні в рамках проєкту «Європа для Христа» відбувається євангельська програма «Справжня надія». Спікери Едді та Монік Перес з Каліфорнії незважаючи на скрутний час для України приїхали послужити українському народу. В програмі також блок молитви за мир та перемогу України. Програма триватиме до 27 травня і багато людей мають можливість почути істину і вибрати в житті правильний орієнтир, справжню надію в Ісусі Христі.
Підготувала Наталія Лучак

далі
Відбувся перший рейс у межах проєкту повернення з евакуації за підтримки уряду Канади