Хрещення в Україні під час війни: Буковина, Одеса, Покровськ, Жовті Води

Вже кілька тисячоліть на нашій планеті триває війна між Богом і сатаною. Війна не за землю чи певну територію, а за кожну людину, за право володіти її серцем. Той, хто зрозумів, що відбувається насправді, спішить до Господа, бо розуміє, що Він — Єдиний порятунок.

У цих роздумах перебувала і молода дівчина Христина з міста Вижниця, Чернівецької області, яка відкрила своє серце для Ісуса і 22 квітня вступила в Завіт з Богом. Вона на даний час проживає у Чехії, але приїхала в рідні краї, щоб прийняти біблійне водне хрещення, яке проходило на базі оздоровчого комплексу "Буковинська Черешенька".
У Покровську, Донецької області, 29 квітня відбувся обряд хрещення. З навколишніх міст, зокрема, Добропілля, Дружківки, Гірника, приїхали представники адвентистських громад та пастори, щоб стати свідками рішення 16 осіб укласти завіт з Богом. У цих громадах проходили зустрічі з дослідження Біблії, в результаті яких виявилися охочі доєднатися до адвентистської церкви через обряд хрещення. Кожний охрещений отримав у подарунок Біблію, як нагадування, що християнин має досліджувати Слово Боже, яке вчить принципам життя на Землі та готує до життя вічного.
Попри труднощі, пов’язані з війною, у вищезгаданих громадах проводяться євангельські заходи, під час яких відвідувачі отримують матеріальну, психологічну та духовну підтримку.
У громаді міста Жовті Води, що на Дніпропетровщині, вже більше року щосуботи проходять євангельські зустрічі, на яких відвідувачі окрім духовної підтримки також отримують і гуманітарну допомогу. Троє сестер, які відвідували ці зустрічі, проходили вивчення біблійних уроків і 29 квітня в урочистій обстановці уклали завіт з Богом через водне хрещення.
В громаді Одеса-3 пастор Віктор Онуфрійчук проводив курси по вивченню Біблії і восьмеро осіб прийняли рішення слідувати за Христом і бути з Ним у завіті. Урочисте служіння водного хрещення відбулося 6 травня.
Підготувала Наталія Лучак

далі
Як не потрапити до рук шахраїв під час отримання фінансової допомоги