Інколи здається, що Бог не чує молитви, та ми побачимо, що Він завжди був поруч

Дорога церква, нехай Господь буде поруч із кожним із нас. Боже слово дає нам особливу надію, можливість бачити і чути голос Божий. Господь звертається через псалмоспівця Давида і каже: “Не заздри тим, які лукаве роблять, не наслідуй тих, котрі чинять беззаконня, — бо, як трава, швидко засохнуть вони і скоро зів’януть, немов зелені пагони. Надійся на Господа, роби добро і населяй землю, — і будеш користатися її багатством”. (Псалом 36 у перекладі Турконяка)

Люблячий Господь дарує нам надію і в цей сумний час, коли Україна потерпає від війни. Бог дає благословення, радість. Радість від того, що Він поруч із нами, що Він як батько турбується про кожного з нас. Інколи, коли ми молимось, нам здається, що Бог не чує наші молитви. Господь інколи говорить нам “ні”, але з часом ми побачимо, що Він завжди був поруч із кожним з нас, що не залишав, що люблячий Бог як батько турбувався про кожного з нас. Ми віримо, що Бог дасть сили і ця війна закінчиться, буде мирне небо. Молимось до Господа, щоб Він зберіг кожного українця.
Ті, хто в дорозі, вимушені переселятися і мають особливу потребу у захисті, ті, хто у безпечному місці, можуть звернутися в молитві до нашого Господа. Нехай Він, як турботливий батько, допоможе нам побачити Його силу і могутність, нехай Божі обітниці допоможуть нам відчути Його присутність.
Станіслав Носов, керівник Церкви адвентистів сьомого дня в Україні

далі
Надія для України: Санаторій «Сонячні Карпати» та Чернігівщина