Третя медіа-конференція GAIN Ukraine під назвою «Церква у смартфоні» зібрала 150 учасників

GAIN Ukraine — це щорічна конференція, яка збирає фахівців і тих, хто робить перші кроки у медіа-служінні. Цього року конференція відбулась 5-8 грудня в Бучі під Києвом і об'єднала майже 150 учасників з усієї України, а також гостей з Білорусі, Великої Британії, Молдови та Росії.

Духовну основу для служіння у цифрову епоху у своїх проповідях та біблійних історіях показував директор відділу медіа-служіння Адвентистської церкви Євразії Даниїл Ребанд.
Учасники збирались на семінари й майстер-класи на теми: виробництво відео, розробка сайтів, використання чатів і соцмереж для цифрового євангелізму, принципи дизайну, інтелектуальна журналістика, публічні виступи.
Спеціальним гостем конференції був директор відділу комунікації і ЗМІ Транс’європейського відділення Адвентистської церкви Віктор Халберт.
Він ділився своїм досвідом роботи в ЗМІ та демонстрував прості можливості, за допомогою яких можно здійснювати проповідь Євангелія.
Щовечора присутні оцінювали продукцію Медіа Групи «Надія» на фестивалі брендів, під час якого регіональні студії демонстрували свої теле- і радіопрограми. Перші місця за підсумками голосування віддали програмам «Сложных текстов нет» (перше місце), «Богослужіння» та «Помоліться за мене» (друге й третє).
«Одна із цілей конференцій GAiN Ukraine — показати, що Адвентистська церква у світі, а особливо в Україні, крокує в ногу з сучасними тенденціями і технологіями. Ми використовуємо новітній досвід у інтернет-служінні, і хочемо допомогти кожному члену церкви отримати знання з цифрових і медіа-технологій, щоб потім їх використати для служіння. Мені дуже приємно, що такі щорічні конференції стали майданчиком для знайомства і спілкування як професіоналів, так і новачків у цих напрямках. Тож плануємо не зупинятися як у проведенні таких зустрічей, так і у навчанні кожного охочого розвиватися в it- і медіа сферах», — розповів організатор конференції Сергій Степанюк, керівник відділу комунікації Адвентистської церкви в Україні.
Валентин Загреба

Фото — Валентин Загреба, Олег Литвиненко, Сергій Степанюк

далі
Університет здоров’я Лома Лінда заснував в Китаї науковий інститут здоров’я