Черкаська гімназія «Оазис надії» розширює діяльність та отримує підтримку місцевої влади

Історичним для Християнської адвентистської гімназії «Оазис надії» став 2020/21 навчальний рік.

Саме цього року розпочалося довгоочікуване будівництво нового корпусу школи. Дозвіл на початок будівельних робіт чекали дев’ять місяців. Як Божий подарунок була придбана земельна ділянка по сусідству з існуючим шкільним комплексом. Окрім навчальних класів у новій будівлі буде розташована їдальня, кабінети трудового навчання, а також господарчі кімнати та кабінет директора.
Зараз гімназії 8 років, а ідея будівництва виникла у 2018 році, коли у зв'язку зі швидким зростанням попиту на наші школу та садочок, вперше з'явилися черги бажаючих навчатися у гімназії. Але, нажаль, заклад не мав достатньо приміщень, щоб прийняти усіх охочих. Отже будівництво стало життєвою та гострою необхідністю.
В навчальному році що минув, міська влада виявила неабияку зацікавленість адвентистським закладом освіти. На початку навчального року гімназію відвідав голова міста Анатолій Бондаренко. На День вишиванки завітав голова Черкаської районної ради Олександр Василенко та радниця голови Людмила Дорошко. А під час свята останнього дзвоника з вітальними словами звернувся директор департаменту освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради Ігор Волошин, який зазначив величезну роль закладів освіти, які враховують у виховному процесі і духовні потреби вихованців.
А ще, в цьому році «Оазис надії» святкує свій перший випуск дев'ятикласників. Бажаємо випускникам рясних Божих благословень у всіх сферах життя, а гімназії розвитку та здійснення всіх планів і мрій.
Християнська адвентистська гімназія разом з успіхами має і труднощі – це, перш за все, матеріально-технічна база. Відсутність комп'ютерів та шкільного обладнання є нагальною потребою.
Колектив гімназії, вчителі та учні, мріють про новий корпус, який вже почав будуватися. В перспективі розвитку мріємо про проєкт спорткомплексу, а також про отримання ліцензії на старшу школу (10-12 класи). Тож крок за кроком рушимо до наших мрій.
Директор ХАГ «ОАЗИС НАДІЇ» Микола Каганюк

далі
В Українському гуманітарному інституті 130 чоловік отримали дипломи