Адвентисти Західного регіону спільно з ADRA допомагають переселенцям

Адвентистська церква Західного регіону включає в себе громади Волинської, Рівненської, Закарпатської та Львівської областей. У цих областях благодійна організація АDRА Україна сприяє соціальному служінню, підтримуючи різні напрямки. Однією з основних потреб є облаштування місць для тимчасового перебування переселенців, зокрема жінок та дітей. На практиці це служіння можна побачити в першій та другій львівських громадах, у львівському ліцеї «Живе Слово», базі відпочинку “Барвінок”, містах Луцьку, Мукачево, Ужгороді, Рівному, Дубно.

Одне з основних завдань організації АDRA – це забезпечення постраждалих теплом, засобами особистої гігієни, харчуванням і транспортування до більш безпечної місцевості.
Очікуємо на додаткові 80 матраців для облаштування спальних місць.
Триває співпраця з міжнародним представництвом АDRА, зокрема в Польщі, Румунії, Молдові та Угорщині. Найбільша увага зосереджена на великому потоці людей зі Сходу на Західну Україну. Наразі Львів переповнений, місто працює на максимальних потужностях.
Про служіння ADRA в Західній Україні відомо завдяки співпраці з медичними закладами під час пандемії COVID-19, допомозі з ліквідації наслідків паводків на Закарпатті, проєкту "Діти дітям".
Пастор Олександр Резніков, відповідальний за служіння АDRА в Західному регіоні

далі
Надія для України: Вінниця і Полтава