Адвентистська церква підтримує жителів Західної України, постраждалих від паводків

Церква Адвентистів сьомого дня висловлює співпереживання мешканцям західних областей України, які в наслідок сильних паводків зазнали великих збитків. Зруйнована інфраструктура міст і сіл, розмиті дороги та мости, підтоплені будинки, знищено сільськогосподарські угіддя, майно тощо. Особливо щире співчуття родинам загиблих з причини розбурханої природньої стихії.

Адвентистська церква продовжує молитися, щоб Господь дав мир у серця людей які потерпають від повені і віру, що вони не будуть полишені сам на сам із своєю бідою. Члени адвентистських громад, які не постраждали від стихії в цих областях, запрошені виявити милосердя та фізичну допомогу тим, хто опинився в епіцентрі лиха. Доброчинна організація ADRA Ukraine робить усе можливе, щоб за підтримки міжнародних донорів надати гуманітарну допомогу постраждалим територіям. По всіх громадах Церкви адвентистів сьомого дня 4 липня призначено провести спеціальний збір коштів, які будуть використані для допомоги людям у відновленні житла.
Запрошуємо усіх не бути байдужими в наданні допомоги нашим співвітчизникам. Адже чужої біди не буває. Ніхто на цій грішній землі, на жаль, не застрахований від біди. Сьогодні допомагаєш ти, а завтра допоможуть тобі!
Прикладом прояву милосердя і допомоги людям нам слугує сам Ісус Христос.
Як говорить Євангеліє, коли Христос бачив потреби і проблеми людей, "Він змилосерджувався над ними і задовольняв їхні потреби".
Нехай дух Христа, проявлений в милосердному бажанні допомогти, наповнить наше серце, щоб воно було солідарним із тими, хто потребує не тільки співчутливого слова, але і руки допомоги!
У щирій молитві,
керівництво Церкви адвентистів сьомого дня в Україні

далі
Соціальний безоплатний транспорт здійснює свою роботу на Сході України