ADRA Україна перемогла в національному конкурсі благодійників як «Народний доброчинець-2023»

Благодійна організація ADRA Україна посіла 1-ше місце в Національному конкурсі «Благодійна Україна», а саме — в номінації «Народний доброчинець-2023: благодійність в захисті України». Церемонія нагородження відбулася 24 червня в Києві. Цього року за відзнаку «Народного доброчинця» змагалися 25 номінантів, а всього в конкурсі, організатором якого є Асоціація благодійників України, нагородили кращих у 26 номінаціях.

Церемонію нагородження провели заслужена артистка України і голова Наглядової ради конкурсу Анжеліка Рудницька та телеведучий, журналіст і куратор діалогової платформи «Українського Дому» Олексій Ананов. Отримавши відзнаки (статуетку янгола і диплом переможця), керівник ADRA Україна Леонід Рутковський побажав усім присутнім продовжувати робити добрі справи й не здаватися.
«Народний доброчинець-2023» була єдиною номінацією, у якій голосування відбувалося онлайн і в ньому могли взяти участь усі охочі.
Конкурс заснований в 2007 році. У форматі «Благодійна Україна» проводиться з 2012 року Асоціацією благодійників України. Його метою є «розвиток ефективного соціально-орієнтованого благодійництва, меценатства та волонтерства в Україні шляхом публічного стимулювання кращих благодійників, меценатів та волонтерів, їхніх організацій та практик».
Переможець конкурсу в номінації «Народний доброчинець-2023» — благодійна організація ADRA Україна — є частиною всесвітньої мережі Адвентистського агентства допомоги та розвитку (ADRA), яке здійснює свою діяльність у понад 130 країнах світу. В умовах війни в Україні ADRA Україна за підтримки іноземних донорів надає допомогу вразливим категоріям населення. Від початку повномасштабного вторгнення допомогу від ADRA Україна уже отримали близько трьох мільйонів унікальних бенефіціарів.
adra.ua

далі
Усеукраїнський молодіжний конгрес “Світло серед темряви” зібрав п'ятсот учасників