6 вересня у Кривому Розі завершилася програма «Тиждень сім'ї», організована християнськими церквами міста

Команда адвентистської церкви відкривала програму в середу, 2 вересня. Співробітників було 30 чоловік. Слідопити, Виставка здоров'я, в чиїх лавах була група залежних /співзалежних (до речі, вони були найяскравішими і активними хлопцями з усієї команди).

Всі виступи проходили на площі перед театром імені Т.Г. Шевченка з 17:00 до 19:00. У середу програму вела тільки адвентистська церква. Зареєструвалося більше сотні дітей, але багато проходили без реєстрації, по гостях виставки відповісти важко. Всього було чоловік 300, говорить один з організаторів програми регіональний пастор Олександр Мещеряков.
Міроприємства розтягнули на тиждень. Особливістю їх було те, що вони проводилися під час адаптивного карантину в країні і в робочі дні. У неділю телеканал «Надія» (в основному) ще провів онлайн марафон. А в якості інтерв'юйованої на програмі була обрана сім'я адвентистського пастора Олександра Степанюка.
Олег Василенко
Нижче наводимо офіційний опис заходу.
У Кривому Розі пройшов щорічний Фестиваль на підтримку сім’ї — «Свято Сім’ї 2020». Захід проводиться вже втретє в рамках Всеукраїнського руху «Всі разом за сім’ю».
Цього року, (з огляду на карантинні заходи в країні), Фестиваль відбувся в адаптованому до умов карантину шестиденному форматі.
Впродовж п’яти днів, кожного вечора, на центральному проспекті міста відбувалися різноманітні просімейні заходи. Яскраві фотозони та банери, аніматори, батути та величезна надувна гірка для малечі, майстер класи, конкурси, спортивні змагання, виставка здоров’я та багато інших локацій, на яких кожен з гостей мав можливість взяти участь та отримати не тільки приємні враження, але й виграти призи.
Організаторами заходу виступає Криворізька Рада Церков та ГО «Кривий Ріг За Сім’ю».
Більше ста волонтерів різних конфесій і церков міста брали участь у проведенні свята.
Роздано понад тисячу повітряних кульок для малечі з яскравим слоганом «Я люблю свою сім’ю», та дві с половиною тисячі буклетів з інформацією про захід і сформульованим спільним баченням Організаторів щодо важливості підтримки сім’ї в Україні.
Тож, згідно підрахунків, упродовж п’яти днів проведення вуличних заходів, приблизно від трьох до чотирьох тисяч людей мали змогу долучитися до святкування та знову згадати, що сім’я — то найважливіша складова життя кожної людини.
Завершився тиждень півторагодинним онлайн телемарафоном, на якому глядачів привітали представники Криворізької Ради Церков. Гостями студії були також представники громадських організацій, які опікуються питаннями, пов’язаними з сім’єю, та чудова християнська родина, яка поділилася секретами щасливого подружнього життя.
Упродовж телемарафону було розіграно багато цінних призів для тих, хто розмістив у соцмережах свої родинні фото із хештегом «КРза7ю2020», а головним подарунком став електросамокат!
Організатори Свята вважають своєю спільною метою продовжувати формувати суспільні традиції міцних і щасливих родин у місті та країні. Задля досягнення цього, упродовж року ГО «Кривий Ріг за сім’ю», планує проведення різноманітних просімейних заходів, та за підтримки Криворізької Ради Церков провести наступний Фестиваль Сім’ї у вересні 2021 року.
Бажаємо всім участникам сімейного руху в Україні — Божої благодаті та натхнення, а також міцного здоров’я та родинного благополуччя!!!
Тож «все у вас нехай буде з любов’ю»!
Джерело: logosinfo.org

далі
Психологи ADRA Україна дарують гарний настрій діткам у Жованці та Майорську