Історії мобільних клінік якими поділилися наші лікарі

В чому наша місія?

Головною метою для Клініки «Ангелія» є цілісний підхід у лікуванні кожного пацієнта, поєднуючи фізичні, емоційні та духовні складові здоров’я. Для нас допомога та підтримка людей це — найважливіше.

Що це означає практично?

Це означає, що вся наша команда працює задля повернення людині її здорового та комфортного стану. Ми організовуємо безкоштовну медичну допомогу у наших мобільних клініках в різних куточках України.
За час подорожей наша команда надала понад 5000 послуг. Понад 2000 людей отримали якісну медичну допомогу, безкоштовні ліки та підтримку.
Ми звертаємо увагу не лише на фізичний стан людини, а й на її емоційний стан. Наші фахівці, надають якісну допомогу незалежно від місця та часу прийому.
Мобільні клініки — це наше служіння людям, це незамінний досвід! Тож, ми хотіли б поділитися кількома цікавими історіями з наших виїздів. Адже для нас, кожен пацієнт та вирішена проблема — цінність. Ми працюємо для вас.

♥•• Отож, сімейний лікар Сергій Сердюк розповідає:

«Під час одного з виїздів мама привела до нас сина, у якого кровотеча з носа не зупинялися вже близько півтори години. Це довго.
Ми зупинили кровотечу за 3 хвилини. Це було надважливо, адже від того місця до найближчої лікарні було занадто далеко.
Радий був опинитися саме там, щоб врятувати ще одне дорогоцінне життя.»

♥•• Едуард Стоянов, за фахом отоларинголог, розповідає наступне:

«Я долучився до команди «Ангелії» уже після 24 лютого. Тоді клініка активно реалізовувала благодійні проєкти та їздила з медичною допомогою від одного табору переселенців до іншого.
У першу ж поїздку до мене на прийом прийшов чоловік, якому було 76 років. Він розповів, що перестав чути одним вухом ще коли був маленьким хлопчиком. А протягом кількох останніх днів перестав чути ще й іншим. Я запропонував оглянути його.
Виявилося, що у вухах було багато сірчаних пробок, отож ми вирішили зробити промивання.
Після першої спроби появилася інша проблема: глибоко у вусі застряг великий шматок вати. Повторне промивання допомогло її дістати та пацієнт почав здивовано запитувати:
— О, що сталося? Я чую голоси, я чую звук!
У іншому вусі теж була велика сірчана пробка. Після видалення її дідусь почав чути двома вухами.
Я щасливий, що мав змогу приїхати у те місце та допомогти ще одному пацієнту.»

♥•• Тетяна Зубкова, — акушер-гінеколог, — розповідає:

«На одному з виїздів до мене на прийом прийшла пацієнтка з дещо нестандартною проблемою. Вона намагалася всілякими способами прибрати живіт, але нічого не допомагало.
Я провела обстеження й виявила новоутворення в її матці. Дівчина звернулася до хірурга та її успішно прооперували.
Зараз ми плануємо її вагітність. Рада, що моя допомога їй може продовжуватися!»
За матеріалами Клініка «Ангелія» інформація взята з Клініка «Ангелія» на Facebook

далі
Лікар якого точно варто відвідати