Коли я з Ним, на душі стає легше

Інна Іванова

Мене звати Інна, мені 24. З дитинства мріяла бути успішною, незалежною та щасливою. Батьки стимулювали гарно навчатися і я багато часу приділяла цьому. Спочатку школа, далі училище, й нині — академія. Майже завжди отримувала відмінні оцінки, постійно прагнула зробити усе по максимуму та якнайкраще. Іноді від цього страждало здоров'я. Але, такою мене виховали: вимогливою до себе, відповідальною та  наполегливою.

Я народилась в християнській сім'ї, де панувала величезна любов до музики. Більшість членів моєї родини володіють гарним голосом і на сімейних святкуваннях ми ніколи не обходилися без музики. Часто співали пісні під супровід баяна, акордеона, гармошки чи фортепіано. Така любов до музики наскрізь проникла у мене і тепер не дивно, чому я обрала музику як професію. Нині навчаюсь в Національній музичній академії імені Петра Ілліча Чайковського на 5 курсі. Слава Богу! Мені дуже подобається обрана професія! Адже це моє хобі!

Дуже люблю нічне зоряне небо. Воно особливо прекрасне в літні, теплі ночі. Ще в дитячі роки, милуючись красою нічного неба, я розуміла, що хтось його створив таким гарним і цей хтось не хто інший, як Бог. В підліткові роки мене почали мучити питання: Для чого я народилась? Яка моя роль в житті? Чим повинна займатися? Хто я взагалі і яке моє покликання?

Батьки порадили мені більше читати Біблію і знаходити у ній відповіді на всі питання. Коли з молитвою глибше занурюсь в читання цієї неймовірної книги, захоплююсь як мудро там усе сказано. Зокрема, як точно і безсумнівно описана постанова про святкування сьомого дня — суботи.

Якщо звіряти Біблію й ті доктрини, що пропонують різні церкви, то лише церква АСД не вносить своїх коректив до Біблії. Тому я прийняла рішення відвідувати церкву АСД і дуже щаслива, що обрала саме її! Я маю можливість славити Бога своїми талантами: часто граю на фортепіано в церкві, співаю та організовую різні заходи. А ще, я маю чудову церковну сім'ю — багато друзів. Ми часто збираємось разом: влаштовуємо серйозні та цікаві програми, відпочиваємо й розважаємось. 

І найголовніше, я постійно відчуваю Божу присутність! Він благословляє мене на кожному кроці! Слава Йому за це! Тільки завдяки Йому я стала такою, як зараз і дасть Бог, ще буду мінятися! Я маю Друга, Якому відкриваю своє серце і не боюсь, що Він неправильно мене зрозуміє. Маю Порадника, Який допомагає впоратися з труднощами, маю надійну опору, яка ніколи не підведе.

Це Той, Хто створив для мене і для тебе, любий друже, таке прекрасне зоряне небо! Як Ним не милуватися, не вірити Йому? Як бути далеко від Нього? Мені хочеться бути з Ним поруч завжди... Адже коли я з Ним, на душі стає легше, світліше і спокійніше. Він — Мир, Любов і Безкінечність. Він — мій Бог!

Інна Іванова

З чоловіком Павлом
У Вас є запитання? Задайте їх нашим пастору
Поставити запитання