Звернення Теда Вілсона щодо трагедії у Туреччині та Сирії

Ми були глибоко засмучені, почувши про руйнівний землетрус, який вразив Туреччину та Сирію у ранкові години понеділка, внаслідок чого тисячі людей загинули, а величезна кількість людей все ще залишається під завалами.

Рятувальники працюють цілодобово в дуже складних умовах надаючи допомогу всім, хто постраждав від цієї жахливої катастрофи, І я запрошую адвентистів сьомого дня по всьому світу молитися за дорогих людей Туреччини та Сирії, за тих, хто перебуває в таборах біженців, і за рятувальників, які продовжують триматися, намагаючись врятувати якнайбільше людей.
Поки ми продовжуємо бачити лиха, війни, політичні потрясіння та хаос, що сповнює світ скорботою, ми згадуємо слова Ісуса, які Він сказав Своїм учням:
«Повстане народ проти народу і царство проти царства; І будуть місцями великі землетруси, голод, пошесті і жахливі події і будуть великі ознаки з неба. . . (Лук. 21:10, 11).
Але після опису цих страшних подій Він додав слова надії: «Коли ж почне це збуватися, випростайтеся погляньте і підійміть свої голови, бо наближається ваше визволення» (Лук. 21:28).
Дійсно, Ісус незабаром прийде!
А поки ми можемо зробити все можливе, щоб підтримати тих, хто страждає від цієї страшної катастрофи.
Ми вдячні Адвентистському агентству з розвитку та допомоги (АДРА) за визначну роботу, яку вони вже проводять після цього руйнівного землетрусу.
Тому, якщо ви можете допомогти цьому проєкту, рекомендую вам відвідати офіційний сайт агентства adra.org
Тед Вілсон,
президент Церкви адвентистів сьомого дня.
dk.adventist.ua

далее
Угорці передали генератор адвентистській школі "Досвітня зоря"