Новости

Новости
Новости в Украине
Команда радіо «Голос надії» зустрілась зі слухачами на Закарпатті
Радіо «Голос надії» організувало зустрічі в Закарпатській області, які відбулися 13 та 14 квітня. Близько 200 слухачів “Голоса надії” поспілкувалися з командою радіо, спробували себе в ролі радіоведучих, а також взяли участь у благодійному зборі на медичний евакуаційний автомобіль.
4
Новости в Украине
Відбулася зустріч Секретаря РНБО з представниками Ради Церков
25 квітня 2024 року відбулася зустріч Секретаря Ради національної безпеки і оборони України (РНБО) Олександра Литвиненка з членами Всеукраїнської Ради Церков і релігійних організацій (ВРЦіРО). У зустрічі також взяв участь голова Державної служби з питань етнополітики і свободи совісті Віктор Єленський.
21
Новости в Украине
Хрещення в Україні під час війни: Одеська область, Буковина, Івано-Франківськ, Миколаївська область, Донеччина
У суботу 30 березня у громаді м. Чорноморськ Одеської області відбулась радісна подія — четверо людей прийняли хрещення. Двоє хрещених — з села Бритівка біля Білгород-Дністровська. У цьому селі євангельська праця почалася ще у 2022 році на чолі з пастором Євгенієм Колесником. Зараз там вивчають Біблію близько 70 людей, і деякі з них вже вирішили приєднатися до адвентистської церкви. Інших двоє людей — з місцевої громади м. Чорноморськ. Вони вже давно готувалися до цієї події. Хрещення проводив пастор чорноморської громади Іван Міненко.
25
Новости в Украине
Семінар, присвячений духовно-історичній спадщині Адвентистської церкви, відбувся у Жовкві
Особливе служіння, присвячене темі духовно-історичної спадщини Адвентистської церкви, відбулося в громаді міста Жовква, Львівської області.
39
Новости в Украине
Школа Біблії у Кривому Розі залучила до служіння нових вчителів
Школа Біблії дає можливість членам церкви через біблійні уроки, як онлайн, так і друковані видання, використати свій потенціал у служінні.
23
Новости в Украине
У Костянтинівці відзначили 30-річчя громади
У прифронтовому місті Костянтинівка, Донецької області, звідки до лінії зіткнення трохи більше десяти кілометрів, 13 квітня відбулося урочисте богослужіння, на яке завітало 80 осіб.
26
События в мире
Міжнародна біблійна вікторина в Нідерландах: «Слідопити» і «Шукачі пригод» повернулися з перемогою
Команда «Небесні кактуси» з клубу «Відважні левенята» зі Львову була єдиним представником українських клубів «Шукачів пригод» на фінальному етапі біблійної вікторини по книгах Ісуса Навина та Суддів у Нідерландах. Вони посіли призове перше місце.
155
Новости в Украине
«Автобус ADRA евакуював сім’ю перед тим, як житловий будинок вибухнув». Історія порятунку, розказана в літаку
Співробітники ADRA розповідають про значущі події чи спогади, пов’язані з їхньою роботою в благодійній організації. Сьогоднішня розповідь належить Жану Тірану, фінансовому директору австралійського представництва ADRA.
53
События в мире
Ісус в Єрусалимі: три місця, які Він там бачив
Археологія є цінним інструментом, який дозволяє нам подорожувати в часі та йти слідами людей, описаних на сторінках Святого Письма. Перегляд місць та речей, які бачили ці люди, дозволяє нам контекстуалізувати та зрозуміти біблійний текст. У цій статті ми зосередимося на перебуванні Ісуса в Єрусалимі.
17