У Костянтинівці відзначили 30-річчя громади

У прифронтовому місті Костянтинівка, Донецької області, звідки до лінії зіткнення трохи більше десяти кілометрів, 13 квітня відбулося урочисте богослужіння, на яке завітало 80 осіб.

Впродовж тижня до цього місто зазнавало сильних обстрілів. Постраждали будинки членів церкви, у місті немає води, але попри важкі умови життя, свято відбулося. Напередодні члени громади прикрасили церковну будівлю: на стінах закріпили фотографії з різними подіями за 30-річний період.
Ведуча програми Олена Зуй розповідала про життя громади, згадувала служіння пасторів, а хор громади прославляв Господа. Співом порадували присутніх й гості з Дніпра та Краматорська: Оксана Новікова та Станіслав Мірошниченко.
На ювілей громади були запрошені пастори, які в різні роки звершували в ній служіння.
Зі словами підбадьорення та привітаннями до присутніх звернулися служителі: Дмитро Тищенко, Олег Ларіонов, Руслан Седлецький. Також надіслали відеозвернення Віктор Зинюк, Юрій Коваленко та Вадим Литвинюк. Виконавчий секретар Східно-Дніпровської конференції Віталій Бегас також дав настанову громаді зі Слова Божого.
З нагоди ювілею громади міжнародний благодійний фонд «Крок з надією» та клініка «Ангелія» передали подарунки для гостей та членів церкви, що завітали на свято.
Зустріч завершилася обідом і братнім спілкуванням.

Олександр Печерський

Джерело: «Логос Інфо»

далее
Міжнародна біблійна вікторина в Нідерландах: «Слідопити» і «Шукачі пригод» повернулися з перемогою