Школа Біблії у Кривому Розі залучила до служіння нових вчителів

Школа Біблії дає можливість членам церкви через біблійні уроки, як онлайн, так і друковані видання, використати свій потенціал у служінні.

Для опанування цього новітнього методу служіння 13 квітня 2024 року був проведений семінар у Кривому Розі за участю керівника Школи Біблії в Україні Сергія Вершило.
На суботньому богослужінні, в якому взяли участь брати та сестри з різних громад, присутні прославляли Господа Ісуса Христа у піснях, виконанні музичних творів та дитячих виступах.
Натхненні роздуми над уроком суботньої школи провів пастор Юрій Федоров. Слово настанови проголосив керівник Східно-Дніпровської конференції Львов Вертило.
Після обіду розпочався семінар, під час якого до всеукраїнської команди вчителів Школи Біблії долучилися п'ятдесят нових вчителів. Вони завзято опановували методику євангельського служіння за допомогою смартфонів, й серед них були не тільки молоді люди, а й представники старшого покоління.
Наступний семінар Школи Біблії на території Східно-Дніпровської конференції запланований на 11 травня у Краматорську.
Нагадаємо, Школа Біблії – це навчальна платформа, долучитися до якої можна у будь-який час. На сайті bibleawr.com представлено понад тридцяти курсів різної тематики: вивчення Біблії для початківців та тих, хто прагне більш глибоких досліджень; курси про сімейні стосунки; здоров'я; теми для молоді та дітей.

Володимир Кобринюк

Джерело «Логос Інфо»

далее
У Костянтинівці відзначили 30-річчя громади